BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie

Klik hier

Eredivisie uitslagen

Eredivisie uitslagen zijn eindstanden van gespeelde wedstrijden binnen de hoogste en meest aansprekende competitie van Nederland.

Op deze pagina vind je de voetbal Eredivisie uitslagen vandaag, gisteren en de gehele week. Voor historische resultaten die teruggaan tot het begin van het seizoen, klik je bij de huidige speelronde op het rechterpijltje. Daarmee zie jij in een oogopslag alle resultaten per speelronde.

Eredivisie uitslagen worden op deze pagina zonder ook maar een seconde vertraging getoond. Hiermee zet Voetbal Vandaag de concurrentie op een achterstand die te vergelijken is met een team dat voorafgaand aan de laatste speelronde, degradatie al niet meer kan ontlopen.

Ongeƫvenaard op het gebied van gespeelde wedstrijden, is de mogelijkheid om een specifieke Eredivisie uitslag aan te klikken. Er ontvouwt zich een venster met daarin unieke statistieken, die stuk voor stuk in verbinding staan en invloed hebben met de wedstrijdscore.

Wil jij precies weten welke statistieken dat zijn en welke voordelen dat voor jou in petto heeft? Dan mag je de alinea die hier complete uitleg over geeft absoluut niet over het hoofd zien.

Bij Voetbal Vandaag zijn alle Eredivisie uitslagen live

Hoewel je bij het woord live in eerste instantie een link legt met een tussenstand van een wedstrijd, kan er nog een andere betekenis worden gegeven. Je duidt er namelijk tevens mee aan dat Eredivisie uitslagen live en zonder vertraging bijgewerkt worden.

Die tweede aanduiding is van toepassing. Zodra de scheidsrechter op het veld voor het eindsignaal fluit, wordt dankzij de supersnelle data waarover Voetbal Vandaag de beschikking heeft de live tussenstand omgezet in het definitieve resultaat. De handelingen in een stadion en vanachter de computer lopen dus volledig synchroon met elkaar.

Zo weet jij direct hoe jouw favoriete team het er vanaf heeft gebracht en dat heeft nog een groot voordeel voor de voetbalwedders onder ons. Niets is zo vervelend als het continu moeten refreshen van een pagina als je zit te wachten op de uitkomst van jouw weddenschap.

Vol spanning kijk je naar de klok. De wedstrijd zou onderhand toch wel een keer afgelopen moeten zijn? Dankzij Voetbal Vandaag hoef je vanaf nu niet langer in te zitten over Eredivisie uitslagen die later binnenkomen.

Welke data zie je bij het aanklikken van een Eredivisie uitslag

Wanneer je een Eredivisie uitslag aanklikt, zie jij direct de namen van de spelers die gescoord hebben en in welke minuut de goals zijn gevallen. Het bovenste blok wordt gecompleteerd met het aantal gele en rode kaarten, plus het aantal genomen corners die beide ploegen hebben genomen.

Meteen daaronder wordt het duidelijk wat Eredivisie uitslagen voor invloed hebben op de laatste vijf wedstrijden. Je ziet het aantal winsten, gelijke spelen en verliespartijen. Dit wordt opgevolgd door de onderlinge resultaten van Head to Head.

In dit blok staan verder sensationele statistieken die uitwijzen of er door beide teams is gescoord en of er meer of minder dan 2.5 en 3.5 goals zijn gemaakt.

In de gemiddelden dit seizoen wordt direct duidelijk hoe beide teams er over langere periode voor staan. Je ziet het gemiddelde aantal goals dat beide clubs hebben gescoord, maar ook hoe vaak de keeper de bal uit het net heeft moeten vissen. Deze data wordt ook verstrekt met betrekking tot corners en gele en rode kaarten.

Elke uitslag kan directe gevolgen hebben voor de Eredivisie stand. Daarom staan de actuele posities van beide clubs onder elkaar.