ADO Den Haag - Excelsior Play-Offs Promotie naar Eredivisie

Excelsior gaat op bezoek bij ADO Den Haag om te bepalen wie volgend jaar in de Eredivisie terecht komt. In Rotterdam werd het op de valreep 1-1 en kwam ADO goed weg met een doelpunt in de blessuretijd. Excelsior was de betere in eigen huis en bewaart goede herinneringen aan het laatste bezoek aan het Cars Jeans Stadion in Den Haag, waar het kan spoken.

Thijs Dallinga scoort tegen ADO
© PROSHOTS | 27-05-2022 15:00
  • Tip: Dallinga to score (2.08)
  • Tip: Under 1.5 goals ADO (1.74)
  • Long shot: Half Time/Full Time Draw/Excelsior Rotterdam (7.40)

Wedden op ADO Den Haag - Excelsior

Excelsior haalde slechts één punt uit de laatste vijf duels in de Keuken Kampioen Divisie, maar de club uit Rotterdam zag er goed uit in het eerste play-off duel met ADO. De nummer zes van de competitie mocht lang hopen op een overwinning, maar kreeg in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker tegen. De laatste keer dat Excelsior op bezoek bij ADO was, werd er een 2-3 overwinning over de streep getrokken.

Blijft ADO in de eerste helft overeind, maar scoort Excelsior de winnende in het tweede bedrijf? Daar heeft Bet 365 maar liefst een odd van 7,40 voor staan. Een hoge value en volgens ons een sterke bet om te plaatsen.

Twee topspitsen tegenover elkaar

En wie moeten voor de doelpunten zorgen? Met Thijs Dallinga en Thomas Verheydt hebben zowel Excelsior als ADO een spits van Eredivisie-niveau in huis. Dallinga was dit seizoen goed voor 32 treffers in de competitie, Verheydt maakte er 30. In de eerste ontmoeting werd het echter slechts 1-1 en vonden beide spitsen verrassend genoeg niet het net.

Dallinga scoorde al drie keer in de play-offs en is één wedstrijd verwijderd van een seizoen in de Eredivisie. De spits scoort vaker wel dan niet en Bet365 heeft een odd van 2,08 staan voor een treffer van de goaltjesdief. Gezien het seizoen van de Groninger een bet met een hoge value

ADO won de laatste vier KKD-duels met één doelpunt verschil en scoorde in de competitie zes keer minder dan Excelsior. Vandaar dat de odd van 1.74 ook niet verkeerd is voor Under 1.5 goals van ADO.

Let op: Bet365 heeft een mooie aanbieding voor nieuwe spelers! Ontvang een Free Bet tot €100 euro na je eerste storting! Klik hier en maak een account aan!