Eintracht Frankfurt

Welkom op de clubpagina van Eintracht Frankfurt, een van de grote traditionele clubs uit het Duitse voetbal. In het programma van Eintracht Frankfurt kun je zien tegen welke club de ‘Frankfurters’ de Tot slot kun je nog lezen over de historie, een aantal weetjes en de grootste rivaal van de club komende wedstrijd spelen. Je kunt de club aanklikken waarvan jij denkt dat deze de wedstrijd gaat winnen.

Tevens kun je op deze pagina ook de laatste tien uitslagen zien van Eintracht Frankfurt en hoe de club ervoor staat in de stand van de Bundesliga. Om het helemaal compleet te maken, vind je ook nog actuele statistieken over het aantal doelpunten, gele en rode kaarten en assists. Natuurlijk kun je ook zien welke spelers er in de selectie van Eintracht Frankfurt zitten.

Zoek je een goede livestream van de wedstrijden van Eintracht Frankfurt, of wil je deze club op live op tv bekijken? Ook hierover vind je de nodige informatie. Daarbij zie je ook het nieuwste shirt van Frankfurt, die je ook direct kunt bestellen. Wil je het laatste nieuws vanuit betting perspectief weten over de club? Deze informatie vind je hier ook.

Wie gaat de volgende wedstrijd winnen?

Je kunt op deze pagina snel en gemakkelijk zien wat de volgende wedstrijd is die op het programma van Eintracht Frankfurt in de Bundesliga staat. Daarbij staat vermeld hoe laat deze begint en in welke competitie er gespeeld wordt. Daarnaast zie je ook de vorm van beide teams gemeten over de laatste vijf wedstrijden.

UIteraard heeft iedere voetballiefhebber een uitslag in gedachten, maar hoe denk jij over de volgende wedstrijd van Eintracht Frankfurt? Je kunt je voorspelling duidelijk maken door een simpele klik op een van beide teams. Heb je je voorspelling ingevuld? Je ziet dan de voorspellingen in percentages van de andere voetballiefhebbers die op deze wedstrijd wedden.

Wil jij je bankrekening eens flink spekken? Dat kan, doordat Voetbal Vandaag de meest gunstige quotering geeft die helemaal aansluit op jouw voorspelling. Nu hoef je alleen nog maar het bedrag te kiezen en afwachten wat de uitslag is.

De laatste tien uitslagen van Eintracht Frankfurt

Een goede raadgever bij de voorspelling van de volgende wedstrijd van Eintracht Frankfurt is de vorm waarin het team verkeert. Daarom geven we hier de uitslagen van de laatste tien wedstrijden die de club heeft gespeeld.

Je ziet dus vijf uitslagen van Eintracht Frankfurt meer dan in het gedeelte dat over de volgende wedstrijd gaat. Met deze extra informatie kun je uiteraard je voordeel doen als je gaat inzetten. Zit de club even in een dipje of staan ze hoog in de stand? Neem dit mee in je voorspelling.

De meest actuele Eintracht Frankfurt live score

Het is ontzettend vervelend als de live scores tijdens de wedstrijd vertraagd zijn. Helaas komt het nog regelmatig voor dat er vertraging zit in het doorgeven van de live scores.

Bij Voetbal Vandaag hoef je hier niet bang voor te zijn. De live scores van Frankfurt worden direct verwerkt. Je hoeft dus zeker geen lange tijd wachten om de actuele tussenstand te zien.

De statistieken van de selectie

In het overzicht van de selectie zie je welke  de spelers die bij de club onder contract staan. We geven hier de doelpuntenmakers en welke spelers assists hebben gegeven. Als je inzet op de exacte doelpuntenmaker kun je met deze informatie je voordeel doen. Daarnaast geven we informatie over de gele en rode kaarten die de spelers krijgen. Uit de selectiegegevens kun je hele nuttige informatie vinden die je kunt gebruiken voor een weddenschap.

Je kunt ook bekijken welke spelers geblesseerd zijn en wie er geschorst is. Zo kun je automatisch zien welke spelers het volgende duel sowieso niet spelen. Je kunt dan zelf voorspellen wat de invloed is op de ploeg en dus op de wedstrijd.

In seizoen worden er heel wat transfers uitgevoerd door de club. Zodra er transfernieuws is van Eintracht Frankfurt, houden we je hiervan direct op de hoogte. Uiteraard wordt de selectie van Eintracht Frankfurt op de site direct bijgewerkt.

Bestel het officiële shirt van Eintracht Frankfurt

Aan de vooravond van ieder seizoen presenteren clubs het nieuwe thuis- en uitshirt. Je kunt het Eintracht Frankfurt shirt voor zowel de uit- als de thuiswedstrijden bekijken in de widget. Wil jij graag rondlopen in het nieuwste tenue van de grootste club uit Frankfurt?

Je kunt deze bestellen via de button ‘bestel nu’. Je wordt dan automatisch doorgeleid naar een officieel verkooppunt dan wel de fanshop van Frankfurt. Zo kun je gemakkelijk en snel het nieuwste Eintracht Frankfurt tenue aanschaffen.

Kijk de wedstrijden van Eintracht Frankfurt op tv of via een livestream

Wil je Eintracht Frankfurt op tv zien? Dat kan als je het zenderpakket ESPN International hebt. Via deze zender kun je de wedstrijden van Eintracht Frankfurt in de Duitse Bundesliga en de DFB Pokal volgen. Je kunt hier de rechtstreekse uitzending bekijken en er worden ook samenvattingen getoond.

Weet je niet zeker of je ESPN International in jouw zenderpakket hebt? Kijk dan op de pagina “Voetbal op tv” en selecteer hier je eigen provider. Je kunt op deze pagina namelijk de zendernummers terugzoeken van het zenderpakket. Hier kun je ook de beste aanbiedingen van Voetbal Vandaag vinden, waarmee je nog meer voetbalzenders aan je pakket kunt toevoegen.

Een livestream is superhandig als je op je laptop, tablet of smartphone de wedstrijden van Eintracht Frankfurt wilt volgen. Het voordeel hiervan is dat je zowel thuis als onderweg kunt kijken. Als je ESPN International hebt dan heb je ook automatisch recht op de livestream. Daarnaast bieden veel bookmakers een livestream aan. Op onze “live pagina” kun je kijken wat het actuele aanbod aan livestreams is, waardoor je met live betting direct kunt inspringen op het wedstrijdverloop.

Het meest actuele clubnieuws voor jouw weddenschappen

Rechtsonder op de website vind je het allerlaatste nieuws van Eintracht Frankfurt. Het gaat hier om info waar je echt iets aan hebt als je gaat inzetten op een wedstrijd. Denk hierbij aan nieuws dat gerelateerd is aan de statistieken van de club.

Er zijn ook websites die voetbalnieuws brengen over bijvoorbeeld auto’s waar de spelers in rijden, maar voor het winnen van een weddenschap is dit totaal niet relevant. Het Eintracht Frankfurt nieuws dat wij brengen, helpt je om informatie over de wedstrijd te verzamelen, zodat je nog beter je weddenschap kunt bepalen.

Wat je moet weten over “Die Adlerträger”

  • ⚽ Op 18 mei 1960 is Eintracht Frankfurt de eerste Duitse club die de Europacup I- finale (nu Champions League) bereikt. In Glasgow wordt met 7-3 verloren van Real Madrid in een wedstrijd die velen beschouwen als mooiste Europese finale ooit.
  • ⚽ Luka Jovic is de duurste speler die Frankfurt verkocht heeft. De Servier werd in 2019 voor zestig miljoen verkocht aan Real Madrid.
  • ⚽ In 2018 wint Eintracht de Duitse beker door FC Bayern München met 3-1 te verslaan. Dit is de eerste grote prijs voor de club in dertig jaar.
  • ⚽ Op 19 oktober 2018 wint Eintracht Frankfurt met 7-1 van Fortuna Düsseldorf. Luka Jovic scoort in deze wedstrijd vijf keer en is daarmee de enige speler van de club die vijf doelpunten maakt in een Bundesliga- wedstrijd.
  • ⚽ Eintracht Frankfurt heeft het Bundesliga- record van het meest aantal gebruikte spelers ooit met 443 spelers.

De historie van Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt ontstaat in 1920 uit een fusie van verschillende Frankfurter voetbalclubs. Tot aan de Tweede Wereldoorlog presteert de club uitstekend door regelmatig kampioen van Zuid- Duitsland te worden. In 1959 wordt Frankfurt voor het eerst (en voorlopig voor het laatst) in zijn bestaan landskampioen. Een absoluut hoogtepunt in de clubhistorie.

In 1963 is Frankfurt een van de oprichters van de Bundesliga. In de deze klasse behoort de club meestal tot de middenmoot. Een prachtige prestatie verricht Frankfurt als het in 1980 de UEFA Europa League  wint.

Vanaf 1995 gaat het steeds slechter met de club. Door ruzies en wanbeleid degradeert Frankfurt uit de Bundesliga. Een terugkeer op het hoogste niveau is meestal van korte duur. Vanaf 2012 gaat het weer beter met de club. De club blijft aanwezig op het hoogste niveau en de DFB Pokal wordt gewonnen in 2018.

De grootste rivaal: Kickers Offenbach

De plaatsen Frankfurt en Offenbach liggen naast elkaar en worden doorsneden door de rivier de Main. Als de twee grootste clubs Eintracht Frankfurt en Kickers Offenbach tegen elkaar spelen hebben we het over de Main Derby.

De Main Derby waarin de belangen het grootst zijn, vindt plaats in 1959 als beide ploegen tegen elkaar strijden om het landskampioenschap. Frankfurt komt uiteindelijk als winnaar uit de bus. Tot aan de oprichting van de Bundesliga wordt de Main Derby zeer regelmatig gespeeld. Daarna is dat een stuk minder, omdat Kickers Offenbach, in tegenstelling tot Frankfurt, maar zelden op het hoogste niveau acteert.

In 1984 vindt de laatste derby plaats in de Bundesliga. Daarna zijn er alleen nog bekerontmoetingen tussen beide clubs (de laatste in 2009).