De Graafschap

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over De Graafschap Doetinchem, een lokale cultclub uit de Achterhoek in Oost-Nederland.

Je ziet meteen wie de tegenstander is in de volgende wedstrijd die op het programma van De Graafschap staat. Bij dit duel heb jouw persoonlijke mening over dit duel aan te klikken, waarna je meteen ziet welk resultaat overige bezoekers als uitkomst zien.

Met de laatste tien De Graafschap uitslagen heb je een perfect beeld van de stand van zaken. Over De Graafschap in de stand gesproken, met de actuele ranglijst kun je precies zien welk team op welke positie staat.

Wie cijfers wil zien van De Graafschap selectie, kan het daarvoor bestemde kader raadplegen. Voetbal Vandaag presenteert ook een venster waarin jij meteen ziet wat de actuele tenues van dit seizoen zijn en wie de shirtsponsor is. De Graafschap shirts kunnen besteld worden via de knop ‘bestelling plaatsen’.

Voetbal kijken op tv of via een legale livestream is het mooiste dat er is. Lees de alinea met uitleg onderaan deze pagina, zodat jij overal live bij bent. Dat doe je echter niet zonder op de hoogte te zijn van het laatste nieuws rondom de Graafschap. Lees snel verder en ontdek welke voordelen jij hieruit kunt halen.

Waarom voorspellen van volgende wedstrijd extra interessant uitpakt

Het eerste dat je ziet is tegen welke tegenstander de Superboeren de eerstvolgende wedstrijd binnen het De Graafschap programma van de Eredivisie opnemen. Tevens vind je hier alles over de KNVB Beker resultaten van De Graafschap.

Dit duel kun je interactief voorspellen, door de toevoeging van een 1X2 weddenschap. Kies een optie en laat jij andere bezoekers weten welke uitkomst jij verwacht.

Andersom is dat ook zo. Zodra jij een resultaat hebt aangeklikt, klapt het venster open en zie je percentages staan. Deze staan symbool voor wat medefans verwachten. Deze tool wordt ‘wisdom of the crowd’ genoemd.

Bijgaand geeft Voetbal Vandaag je de beste odd die hoort bij jouw prognose. Om geld te winnen, kies je het bedrag dat je wilt inzetten. Zodra het laatste fluitsignaal heeft geklonken, ben jij hopelijk wat euro’s rijker.

Laat je ogen vallen op de laatste tien De Graafschap uitslagen

Door de eindstanden over de laatste tien duels te bekijken, creëer je een perfect beeld van de prestaties van de ploeg. Je ziet bijvoorbeeld hoeveel punten er gepakt zijn, maar ook hoeveel doelpunten de Achterhoekse formatie heeft gemaakt en het aantal tegengoals.

Deze informatie is bijzonder waardevol als je wil gaan betten. Wil jij de uitslagen van andere clubs weten? Op de Keuken Kampioen Divisie pagina zie je alle eindstanden van speelrondes die dit seizoen zijn gespeeld. Voor resultaten van een specifieke club, klik je simpelweg op de clubnaam.

De snelste live uitslagen met de toevoeging van extra data

Irriteer jij je ook aan websites die de tussenstand van De Graafschap vertraagd doorgeven? Op de homepage van Voetbal Vandaag staan alle uitslagen van live wedstrijden die nu worden gespeeld.

Valt er een goal, wordt er een kaart gegeven of wordt er corner genomen? Je ziet het meteen als je de live score aanklikt, zonder ook maar een seconde vertraging. Dit is mogelijk door samenwerkingen met betrouwbare bedrijven die gespecialiseerd zijn in vliegensvlug dataverkeer.

Analyseer de selectie dankzij specifieke informatie over spelers

In het kader met De Graafschap selectie, wordt het meteen duidelijk welke spelers er in ieder geval tijdens het lopende seizoen in actie komen. Tenminste, je kunt zelf bekijken wie er wel en wie er nauwelijks voorkomt in de opstelling van De Graafschap.

Verder zie je per speler het aantal goals en assists en het aantal kaarten. Houd bij je analyse rekening met ontbrekende selectieleden. Voetbal Vandaag geeft namelijk aan wie er geschorst is en welke voetballers kampen met blessures.

Clubliefde draag je maximaal uit met een De Graafschap shirt

Is het wel eens voorgekomen dat je op internet hebt gezocht naar de nieuwe collectie van jouw favoriete club?

Vanaf nu raadpleeg je deze pagina voor de actuele wedstrijdshirts. Zodra de club haar nieuwe lijn bekendmaakt, zie jij dat dezelfde dag nog terug in de widget.

Nog mooier is dat Voetbal Vandaag jou in de gelegenheid stelt een tenue, of beide shirts, te kopen. Je geeft de muis opdracht tot het selecteren van de knop ‘bestelling plaatsen, en wordt doorgelinkt naar de officiële De Graafschap fanshop of naar een geregistreerd verkooppunt.

Voetbal op tv kijken of via een livestream was nog nooit zo eenvoudig

Wedstrijden van De Graafschap worden uitgezonden op kanalen van ESPN, dat pakketten via jouw tv provider aanbied. Deze zenders komen dus met een prijs. Gelukkig hoef je daar niet van wakker te liggen.

Via de Voetbal op TV pagina selecteer je de leverancier waar jij een televisiecontract hebt. Voor het kijken van De Graafschap wedstrijden is ESPN Eredivisie het pakket dat je nodig hebt, al kun je natuurlijk ook kiezen voor meerdere zenders met bijvoorbeeld ook topvoetbal uit buitenlandse competities.

Feit is dat jij bij Voetbal Vandaag altijd een exclusieve aanbieding krijgt, wanneer je meteen beslist om niet langer afhankelijk te zijn van anderen. Neem het heft daarom gewoon lekker zelf in handen. Veel beter.

Een livestream van de Keuken Kampioen Divisie waar je De Graafschap legaal kunt kijken is trouwens ook een fluitje van een cent. Aan de rechterkant op deze pagina zie je bookmakers staan die een stream aanbieden.

Als je daar, logischerwijs, niet genoeg aan hebt, dan ga je naar de livestream pagina. Daar vind je alle betting sites die 100% gratis streams aanbieden. De enige kosten die je hebt, is een minuutje voor het aanmaken van een account.

Het laatste nieuws over voetbalclub De Graafschap helpt je vooruit

Op welke manier kan nieuws jou vooruit helpen? De content die je leest in de berichten van het De Graafschap nieuws, zijn samengesteld uit het oogpunt van voetbalwedden.

Je krijgt hier bijvoorbeeld statistische informatie over het team of over een bepaalde speler. Die kennis kun je inzetten als wapen als je weddenschappen gaat voorbereiden. Het kan er zelfs toe leiden dat jij winst gaat maken dankzij deze artikelen en dat is waar we het natuurlijk voor doen.

Vijf dit heb je nooit eerder ‘ge-weetjes’ over de Superboeren

  • ⚽ In de laatste Eredivisiespeelronde in 2016, verhindert De Graafschap eigenhandig het kampioenschap van Ajax door met 1-1 gelijk te spelen. De schaal gaat daarop naar PSV Eindhoven.

 

  • ⚽ Tijdens het seizoen 2020/2021 promoveert De Graafschap naar de Eredivisie als het de laatste twee competitieduels in winst zou weten om te zetten. Dat mislukt, waarna het ook in de playoffs verkeerd afloopt.

 

  • ⚽ In de prijzenkast pronken drie Eerste Divisie kampioenschappen, behaald in 1991, 2007 en 2010.

 

  • ⚽ De hoogte overwinning wordt geboekt op 27 maart 1978. Thuis in de Achterhoek wordt SC Veendam met 8-1 van het veld geblazen.

 

  • ⚽ Wat betreft de grootste nederlaag, moeten we helemaal terug naar 1981. In de Meer verliest De Graafschap met 9-1 van Ajax.

Korte samenvatting over de geschiedenis van De Graafschap

Voetbal in Doetinchem krijgt gestalte op 1 februari 1954. De blauw-witte zebra’s, een van de bijnamen, zijn dus mooi op tijd voor deelname aan het betaalde voetbal, dat drie maanden later aanvangt.

En dat gebeurt. De club wordt geplaatst in de Eerste Klasse, waar het niet onverdienstelijk presteert. Tot aan 1995 staan de Achterhoekers bekend als een club die voornamelijk in de Eerste Divisie speelt, maar vrijwel altijd in de bovenste regionen uitkomt.

Vanaf 1995 volgt de beloning in de vorm van Eredivisievoetbal voor de duur van acht aaneengeschakelde seizoenen.

Stadion de Vijverberg is bekend in heel Nederland en bestaat al sinds 4 september 1954. Tussen 1998 en 1999 wordt er grondig gerenoveerd, hetgeen heeft geleid tot het uiterlijk van vandaag de dag.

De clash met aartsrivaal Vitesse en de derby met N.E.C

Confrontaties tussen de stadsmentaliteit van Vitesse en de plattelandsmentaliteit van De Graafschap, maken duels tussenbeide razendspannende affiches en gaan door het leven als de derby van het Oosten.

Ook N.E.C. komt als Gelderse club in aanmerking voor een Oosterse derby. De rivaliteit is weliswaar niet dusdanig vijandig als met Vitesse, maar een duel tussen twee streekgenoten is bij voorbaat altijd spannend en beide supportersgroepen zijn super fanatiek.

De derde club die als sportieve rivaal wordt gezien is Go Ahead Eagles uit Deventer.