Crystal Palace FC

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over Crystal Palace FC uit London, door sommigen ook wel The Crystal Palace FC genoemd.

Je weet meteen welke tegenstander er door de Football Association als eerstvolgende opponent op het Crystal Palace FC programma is geplaatst en ziet de laatste tien uitslagen van Crystal Palace FC. Met die informatie als bagage, zie je de actuele ranglijst van de Premier League. Daarbinnen zie je de stand van Crystal Palace FC.

Statistieken zijn enorm belangrijk, zeker als je weddenschappen plaatst op wedstrijden in Engeland. Het schema met de Crystal Palace FC selectie laat je cijfers zien van afzonderlijke spelers, zoals gescoorde doelpunten en gegeven assists. Voor artikelen die dieper ingaan op prestaties van het team, bekijk je de widget met het laatste nieuws vanuit een betting perspectief.

Als je het Crystal Palace FC shirt bewondert, dan ben je aan het goede adres. Je kunt op deze pagina namelijk zo lang als je wilt kijken naar het thuis- en het uitshirt. Daarbij heb je de mogelijkheid om het tenue van de Eagles te bestellen voor jezelf, of omdat je bijvoorbeeld een kennis blij wilt maken.

Kijk je momenteel illegaal naar een Crystal Palace FC live stream, terwijl je diep van binnen liever legitiem beschikt over de beste kwaliteit en daarbij alle wedstrijden uit de Premier League kunt kijken wanneer je maar wilt? Lees dan snel verder, want alleen daardoor staat je een beloning te wachten.

Welk team denk jij dat de eerstvolgende ontmoeting gaat winnen

Je krijgt als eerst informatie over de aankomende wedstrijd die de FA binnen het Crystal Palace FC programma in de Premier League heeft ingepland. Dit gaat gepaard met de speellocatie en natuurlijk de datum en het tijdstip van aftrappen. Je kunt vervolgens zelf aanklikken welk team de confrontatie gaat winnen, of dat het duel eindigt in een gelijkspel.

Heb je wel eens gehoord van wisdom of the crowd? Dit is een machtig mooi hulpmiddel waarmee je kunt inzien wat andere mensen hebben voorspeld. In dit geval zie je percentages bij een thuis- of uitoverwinning en een gelijkspel. Super waardevolle informatie, want je kunt er namelijk ook voor kiezen om geld in te zetten op de uitkomst van deze wedstrijd.

Je hoeft hiervoor verder geen bookmakers te bezoeken om de hoogste odd te vinden, want die zie je al staan. Profiteer optimaal van deze geste, vul je inzet in en wacht het resultaat rustig af.

Tien uitslagen van Crystal Palace FC die belangrijke informatie bevatten

Aan uitslagen van Crystal Palace FC kun je een aantal dingen afleiden. Je ziet natuurlijk de tegenstanders, maar ook de vorm van de ploeg en het aantal doelpunten dat er is gevallen. Deze cijfers kun je noteren voor je analyse, als je van plan bent om weddenschappen af te sluiten.

Voor het bekijken van alle uitslagen uit de hoogste competitie in Engeland, ga je naar de Premier League pagina. Hier zie je ook de stand en het aankomende programma uit de volgende speelronde.

De snelste live uitslagen vind je alleen bij Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag is gespecialiseerd in het zonder vertraging doorgeven van uitslagen die live worden gespeeld. Voor een exacte Crystal Palace FC live score bezoek je de homepage van Voetbal Vandaag. Live uitslagen worden direct geupdate als er een doelpunt is gevallen, dat is een keiharde garantie.

5 statistieken die kunt halen uit de Crystal Palace FC selectie

Het schema met de spelers van Crystal Palace FC London maakt overzichtelijk welke voetballers dit jaar boven zichzelf uitstijgen en wie momenteel een mindere periode doormaakt. Van links naar rechts staan een vijftal statistieken die je alles vertellen over de prestaties van de speler in kwestie:

 • Leeftijd
 • Gespeelde wedstrijden
 • Gescoorde doelpunten
 • Hoeveelheid assists
 • Gekregen kaarten

De officiële wedstrijdshirts bekijken en meteen aanschaffen

Zoals bij elke voetbalclub het geval is, lanceren ook The Glaziers jaarlijks een nieuwe wedstrijdcollectie in de vorm van een thuis- en uitshirt. Deze tenues vind je terug in de widget op deze pagina, waarbij je de mogelijkheid hebt een bestelling te plaatsen. Met een Crystal Palace FC shirt laat jij iedereen zien wat jouw favoriete Engelse team is.

Lees dit als je alle wedstrijden uit de Premier League live wil kijken

Als je de best bekeken competities ter wereld live op televisie wil kijken, heb je daar een zenderpakket voor nodig, dat buiten het basispakket valt. Voetbal uit Engeland is bijvoorbeeld opgenomen in het pakket van Ziggo Sport Totaal. Hierin zitten ook live duels uit de FA Cup en EFL Cup.

Dit pakket is via Voetbal Vandaag tijdelijk voor een vriendenprijs te verkrijgen en dat betreft nog geen vijftig cent per dag. Wie ligt daar nu wakker van? Om dit meteen te regelen, ga je naar de voetbal op tv pagina. Vis jouw tv aanbieder er tussenuit en klik op die speciale pagina op de banner van Voetbal Vandaag. Voor het activeren volg je de aangegeven stappen.

Wist jij al dat je ook via bookmakers naar een Crystal Palace FC live stream kunt kijken? De gelijknamige pagina geeft je een gedegen overzicht van alle betting sites die jouw uit de brand kunnen helpen. Legaal, gratis en van hoge kwaliteit. Omdat jezelf toegang te verlenen, maak je pijlsnel een account aan.

Het laatste nieuws over de club als eerst op jouw beeldscherm

De sectie met nieuws bevat enkel berichten die zijn opgesteld vanuit een betting perspectief. Wat je hier kunt verwachten zijn artikelen met bijvoorbeeld statistieken over spelers of over het team. In ieder geval hoef je niet te rekenen op funfacts die niets met wedden te maken hebben.

Vijf interessante clubfeiten over The Eagles van Selhurst Park

 • ⚽ Het is moeilijk voor te stellen dat als je club bestaat sinds 1905, er sinds die tijd nog nooit een prijs is gewonnen. Des te groter zal de ontlading zijn als het moment suprême eindelijk aanbreekt.

 

 • ⚽ De EFL Cup is Crystal Palace FC gunstig gezind, de drie hoogste zeges in de historie werden allemaal in dat toernooi geboekt. De 8-0 overwinning op Southend United is hierbij de meest aansprekende.

 

 • Liverpool FC is daarentegen een echte angstgegner. Drie van de vijf grootste nederlagen worden geleden tegen deze club. De grootste op 12 september 1989, wanneer de score op Anfield in 9-0 eindigt.

 

 • ⚽ Hoewel Crystal Palace FC niet op kan boksen tegen het grote geld in de top van de Premier League, spendeert het regelmatig grote bedragen. Christian Benteke wordt bijvoorbeeld in 2016 voor 31,20 miljoen euro overgenomen van Liverpool FC.

 

 • ⚽ Aaron Wan-Bissaka levert de meeste transfergelden op, wanneer Manchester United FC in 2019 een bedrag van 55 miljoen euro overmaakt naar de gelijknamige wijk in zuidoost Londen.

De geschiedenis van Crystal Palace FC in het kort

Bij veel mensen ontstaat er nogal verwarring omtrent het jaar van oprichting. De enige juiste uitleg is echter als volgt:

 • 1861

In dit jaar wordt de amateurvoetbalclub Crystal Palace FC opgericht. De clubnaam is afgeleid van het gebouw dat speciaal wordt gebouwd voor de wereldtentoonstelling in 1851. Na een aantal jaar verdwijnt de club.

 • 1905

Er wordt een nieuwe voetbalclub opgericht, die dezelfde naam draagt als de club die in 1861 het levenslicht ziet. Beide clubs hebben geen enkele link met elkaar, behalve dat ze in hetzelfde Crystal Palace stadion spelen. Je kunt de nieuwe club in feite beschouwen als een opvolger.

Doordat de aanmelding voor de Football League werd afgewezen, moest Crystal Palace FC starten in de Southern League. Na jarenlang gependeld te hebben tussen verschillende divisies, komt men sinds 2014 onafgebroken uit in de Premier League. Thuiswedstrijden worden al sinds 1924 gespeeld in Selhurst Park.

De verhitte M23-Derby tussen adelaars en zeemeeuwen

Aartsrivaal Brighton & Hove Albion ligt op ongeveer een uurtje rijden vanuit Londen. Je kunt er alleen komen door over de snelweg M23 te rijden en dat is meteen de reden waarom de M23 Derby zo genoemd is.

De rivaliteit stamt uit de jaren ‘70 en is ontstaan door twee oud-spelers van Tottenham Hotspur FC, die elkaar niet mochten. De twee werden later manager bij Crystal Palace FC en Brighton & Hove Albion FC. Wanneer ze elkaar tegenkwamen, leidde dit vrijwel altijd tot incidenten.