.

Contact

Voor alle vragen, opmerkingen en tips kun je het contactformulier gebruiken of een (fan)mailtje sturen naar [email protected]. Hoewel we geen exacte tijd kunnen garanderen, moet het gek lopen wil je binnen 24 uur nog geen antwoord hebben ontvangen.

Contact opnemen met Voetbal Vandaag

Telefonisch contact willen opnemen met een bedrijf kan meerdere redenen hebben, al is het vrijwel uitgesloten dat je aan de lijn hangt om ons te vertellen dat je niet meer zonder ons kunt leven. Dat zou eigenlijk ook wel eens fijn zijn, want daar doen we het allemaal voor. Maar goed, de meeste mensen bellen omdat ze een vraag hebben, of boos zijn.

Dat laatste is bij Voetbal Vandaag uitgesloten en daarom hebben we ook geen actief telefoonnummer waarop je ons kan bereiken. We denken echter met je mee in mogelijkheden en daarom kun je ons op liefst vier overige manieren bereiken. 

De eerste mogelijkheid betreft e-mail. Oud maar goud. Voor alle vragen, opmerkingen en tips kun je een (fan)mailtje sturen naar [email protected]. Hoewel we geen exacte tijd kunnen garanderen, moet het gek lopen wil je binnen 24 uur nog geen antwoord hebben ontvangen.

Wijze nummer twee is bijna hetzelfde als een e-mail, maar toch anders; Het contactformulier. Type je bericht in het daarvoor bestemde veld en vul dit aan met je gegevens. Dat kan van pas komen. Helemaal wanneer het om een vraag gaat, is het handig dat wij weten waar we een antwoord heen kunnen sturen. 

Hoewel je Voetbal Vandaag zelf niet kunt bellen, is dat andersom wel mogelijk. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is in het contactformulier vermelden dat je graag gebeld wilt worden aangaande een kwestie. Vergeet niet te vermelden welk tijdsframe jou het best uitkomt om letterlijke miscommunicatie te voorkomen. Daar bedoelen we mee dat wij jou bellen en jij niet opneemt.

Voetbal Vandaag is ook actief op sociale media

Een zichzelf respecterend bedrijf beschikt over sociale media. Team Voetbal Vandaag vormt hier met een Facebookpagina geen uitzondering op. De naam van de pagina is VoetbalVandaag.nl. Ons benaderen via Facebook messenger is tot op heden niet mogelijk. Dit kan echter veranderen in de toekomst. 

We stellen het zeer op prijs dat wanneer je onze Facebookpagina bezoekt, je niet vertrekt zonder dat je op de ‘like’-knop drukt. En doe dan ook meteen de ‘volg’-knop, zodat je niets mist van de fantastische posts van Voetbal Vandaag. Eerlijk waar, we houden nu al van jullie.

Het Instagram-kanaal is voor nu in ieder geval work in progress. Zodra deze pagina is aangemaakt, zullen we dit direct vermelden op zowel Facebook als op de website. We raden je aan dit in de gaten te houden. 

Wil je meer weten over ons bekijk dan team voetbal vandaag

Zoals Voetbal Vandaag niet ontkomt aan een pagina op sociale media, kan de website ook niet zonder introductie van de teamleden. Het is volgens ons toepasselijk om de vaak gebruikte ‘over ons pagina’ om te dopen tot Team Voetbal Vandaag. Daar vind jij een korte introductie van iedereen die mee werkt aan dit unieke platform.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit team neem dan contact met ons op.