Columbus Crew

Columbus Crew is een Amerikaanse voetbalclub uit de gelijknamige plaats in de staat Ohio. Deze pagina staat volledig in het teken van de club. Hier vind je onder meer de volgende wedstrijd in het Columbus Crew programma, uitslagen en de Columbus Crew stand.

In het overzicht met de Columbus Crew selectie vind je individuele statistieken van alle Columbus Crew spelers zoals goals, assists en kaarten.

Je kunt meteen zien in welke Columbus Crew shirt die prestaties worden behaald. In de widget aan de rechterzijde staan namelijk de actuele thuis- en uitshirts van dit seizoen. Je kunt er een, twee of zoveel als je wilt bestellen.

Aansluitend ben jij volledig op de hoogte van het laatste Columbus Crew nieuws vanuit een betting perspectief. Daarmee kun je plaatsnemen voor de televisie om Columbus Crew live op tv te kijken. Op deze pagina vind je uitleg over hoe jij een zenderpakket aanvraagt met een exclusieve aanbieding.

Wist jij dat er bookmakers zijn waar je gratis kunt kijken naar elke Columbus Crew live stream? Lees snel verder en vind uit op welke manier je tegelijkertijd geld kunt verdienen.

Columbus Crew speelt dit seizoen in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel het volgende duel in het Columbus Crew programma

Kijk meteen wanneer de club weer in actie komt en welk team de tegenstander is. Ook zie je in welke competitie er wordt gespeeld, Het nummer van de speelronde, de naam van het stadion, de datum en aanvangstijd.

Welke club denk jij dat er gaat winnen? Klik bij de weergegeven 1X2 weddenschap een van de drie mogelijke uitkomsten aan. Onder jouw voorspelling wordt vervolgens een percentage getoond, dat staat voor het aantal bezoekers dat hetzelfde resultaat verwacht.

Heb je na de weergave van de ‘wisdom of the crowd’ nog steeds vertrouwen in jouw voorspelling? Zet er dan geld in. Voetbal Vandaag vergelijkt de beste odds bij bookmakers en laat je direct de best betalende quotering zien.

Zet een bedrag in dat je hebt gereserveerd voor voetbalwedden en bevestig de bet. Op je betslip zie je de potentiële winst die jij nadat de wedstrijd is afgelopen, kunt toevoegen aan je bankroll.

Welke statistieken jij uit Columbus Crew uitslagen kunt halen

De laatste tien uitslagen van Columbus Crew staan overzichtelijk onder elkaar. Als jij de club gaat analyseren, is het verstandig om deze eindstanden bij de hand te hebben. Je haalt er namelijk de volgende statistieken uit:

  • Het aantal gewonnen, verloren en gelijk geëindigde wedstrijden.

  • De tegenstanders waartegen is gespeeld.

  • De hoeveelheid gescoorde en geïncasseerde doelpunten.

Voor actuele live scores is Voetbal Vandaag jouw beste vriend

Live uitslagen zijn live wanneer er scores worden getoond die identiek zijn aan tussenstanden op de velden. Met andere woorden mag er geen vertraging zitten in het doorgeven.

Bij Voetbal Vandaag vind jij de Columbus Crew stand, net als alle andere uitslagen live. Bij elke goal ververst de pagina automatisch, daar hoef jij niets aan te doen.

Bekijk speler specials statistieken bij de Columbus Crew selectie

In het kader met de Columbus Crew selectie, vind je alle spelers die het eerste team van de club in de Major League Soccer vertegenwoordigen. Bij alle spelers staan bovendien specifieke statistieken zoals goals, assists en kaarten.

Deze data leent zich perfect om te gebruiken voor het inzetten op speler specials. Dit is een type weddenschap waarbij je, zoals de naam reeds aangeeft, inzet op een prestatie van een bepaalde speler.

Je kunt bijvoorbeeld wedden op goals, maar ook op assists en kaarten. De odds die bookmakers hier tegenover stellen zijn vaak enorm aantrekkelijk.

Bekijk het nieuwste Columbus Crew shirt en plaats direct je bestelling

Voor aanvang van elk splinternieuw voetbalseizoen brengt de kledingsponsor minimaal twee nieuwe shirts voor de club uit. Het thuis- en uitshirt vind je direct na de presentatie in een widget op deze pagina.

Voor de liefhebbers kun je de tenues meteen bestellen. Dat doe je door de ‘bestelling plaatsen’ knop aan te klikken.

Dit moet jij doen om de MLS bijna gratis op televisie te kijken

Wist jij dat er in de Verenigde Staten maar liefst zes! tijdzones bestaan? Het is er minimaal zes uur en maximaal elf uur vroeger dan in ons land. Het MLS programma vangt in Nederlandse tijd dus veel later aan.

Columbus Crew wedstrijden en andere duels uit de Major League Soccer worden live op tv uitgezonden. Bij voetbal op tv vind je alle Nederlandse providers, waarbij je eenvoudig de inhoud van zenderpakketten kunt zien. Naast de MLS zijn er nog veel meer competities die jij live op televisie kunt bekijken.

Voetbal Vandaag heeft voor snelle beslissers een exclusieve aanbieding klaarstaan, waardoor een pakket in verhouding bijna niets kost. Activeren doe je door op de banner te klikken en de aangegeven stappen te volgen.

Hoe jij kosteloos naar een Columbus Crew live stream bij bookies kijkt

Er bestaan bookmakers die livestreams aanbieden uit de beste competities, waaronder de Major League Soccer en de US Open Cup. Hier hoef jij niets voor te betalen, omdat deze bookies afspraken hebben gemaakt met de partij die beschikt over de uitzendrechten. Bij betting sites kun je ook online voetbalweddenschappen plaatsen. Dat kan voorafgaand aan wedstrijden, maar ook met live betting.

Volg de club op de voet met nieuws vanuit een betting perspectief

In het Columbus Crew nieuws vind je actualiteiten over de club vanuit een betting perspectief. Het is daarom verstandig de artikelen door te lezen wanneer je bezig bent met het maken van een analyse. Hoewel de onderwerpen behoorlijk kunnen variëren, haal je altijd voordeel uit het nieuws.

Vijf interessante feiten over America’s Hardest Working Team

  • Om maar meteen met de bijnaam America’s Hardest Working Team te beginnen. De club ontleent die naam aan het eerste logo, waarop drie bouwvakkers staan afgebeeld.
  • Columbus Crew SC is net als bijvoorbeeld LA Galaxy een van de tien founding teams van de MLS en deed dus mee aan het eerste seizoen in 1996.

 

  • The Crew heeft op nationaal gebied alles gewonnen wat er te winnen valt, waarbij de MLS Cup en de Supporters Shield meermaals.
  • Bekende (oud) spelers van de club zijn Eloy Room, Brad Friedel en Vito Wormgoor.
  • De recordzege van Columbus Crew is een 6-1 overwinning op New England Revolution. Daar staat tegenover dat de hoogste verliespartij een 5-0 nederlaag is tegen Toronto FC.

Een korte samenvatting over de geschiedenis van de club uit Ohio

Columbus Crew is opgericht op 15 juni 1994 onder de naam The Crew. Het is een van de teams die aan de basis staat van de Major League Soccer, die in 1996 haar eerste seizoen ingaat met tien clubs. De ploeg is vanwege haar geografische ligging ingedeeld in de Eastern Conference.

Het eerste succes dient zich aan in 2002 met de winst van de US Open Cup. In de jaren daarna worden ook de MLS Cup en de Supporters Shield beide meerdere malen gewonnen.

Sinds de oprichting van de club heeft de club al drie stadions versleten. De eerste drie jaar speelt men in het Ohio Stadium, dat eigenlijk bedoeld is voor de sport American Football. In 1999 verhuist men naar het Mapfre Stadium, het eerste stadion in de Verenigde Staten dat speciaal gebouwd is voor voetbal.

Sinds 3 juli 2021 heeft de club speelt The Crew echter in het gloednieuwe Lower.com Field Stadium, een complex met plek voor 20.371 toeschouwers. De bedoeling is om van het Mapfre Stadium een trainingscomplex te maken.

De Hell is Real Derby tegen rivaal FC Cincinnati

Twee clubs in een Amerikaanse staat zorgt altijd voor een gespannen derbysfeertje. Dat is bij een wedstrijd tussen Columbus Crew en FC Cincinnati dan ook niet anders. De strijd om Ohio gaat lokaal door het leven als de Hell is Real Derby. De oorzaak van deze benaming is een billboard langs de weg met deze tekst.