Colorado Rapids

Colorado Rapids is een voetbalclub uit Denver, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Colorado. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de club vanuit een betting perspectief. Je ziet de eerstvolgende wedstrijd binnen het Colorado Rapids programma, de laatste tien uitslagen en de stand van Colorado Rapids in de MLS.

Carlos Valderrama, een van de beste Colombiaanse spelers aller tijden, maakte ooit onderdeel uit van de Colorado Rapids selectie. Bekijk het huidige spelersoverzicht om te zien welke spelers dit seizoen het eerste team vertegenwoordigen. Bij elk afzonderlijk teamlid vind je specifieke statistieken.

Een Colorado Rapids shirt is een unieke verschijning in Nederland. Bekijk de tenues van dit seizoen en bestel er meteen eentje. Voor het laatste Colorado Rapids nieuws bekijk je het venster dat rechts onderaan staat. Hier vind je actualiteiten over de club die je ter kennis kunt aannemen en als instrument kunt gebruiken om mee te gaan voetbalwedden.

Heb jij je altijd afgevraagd op welke zender je naar de Colorado Rapids op tv kunt kijken en waar je terecht kunt voor een Colorado Rapids live stream? Lees snel verder, want Voetbal Vandaag heeft tijdelijk een exclusieve aanbieding voor je klaarstaan. Daarnaast krijg je uitleg over waar jij gratis naar streams uit de Major League Soccer kunt kijken.

Hoe jij geld kunt winnen met het voorspellen van de volgende wedstrijd

Het Colorado Rapids programma op deze pagina toont informatie over het aankomende duel. Je komt te weten in welke competitie er wordt gespeeld, op welke locatie en op welke datum er wordt gespeeld. De klok telt ondertussen seconde voor seconde af richting het aanvangstijdstip.

Laat weten welk team jij denkt dat er vandoor gaat met de drie punten, door een winnaar aan te klikken. Uiteraard is een puntendeling eveneens een optie. Door jouw prognose te geven, klapt het venster open en maak je kennis van het unieke wisdom of the crowd. Deze tool laat zien hoeveel procent van de overige bezoekers zich achter jouw voorspelling schaart.

Nu is het aan jou om geld te winnen met die kennis. Voetbal Vandaag struint op de achtergrond betting sites af, op zoek naar de beste odd en plaatst deze quotering automatisch in het scherm. Je kunt zelf het bedrag bepalen dat je gaat inzetten, al is het aan te raden om je per weddenschap te houden aan unit betting.

Wat je naast eindstanden nog meer kunt afleiden van Colorado Rapid uitslagen

Wil jij weten tegen welke teams Colorado Rapids wedstrijden heeft gespeeld en wat de eindstanden hiervan waren? Je ziet het binnen een oogopslag in het overzicht met de laatste tien uitslagen van Colorado Rapids. Aspecten die eveneens kunt halen uit eindstanden zijn:

 • De vorm van de ploeg
 • Totaal aantal behaalde punten
 • Doelpunten voor en tegen

Live uitslagen worden bij Voetbal Vandaag ongeëvenaard snel weergegeven

Je hebt live uitslagen en je hebt uitslagen die live worden doorgegeven. De definitie van het woord ‘live’ staat voor actueel. In tegenstelling tot websites en live scorings apps die toezeggen bovenop tussenstanden te zitten, is dat hier écht aan de orde.

Bij Voetbal Vandaag vind je live uitslagen zoals de tussenstanden op dat moment zijn. Zonder vertraging en direct geupdate bij elk doelpunt. Of je nu op zoek bent naar de huidige Colorado Rapids stand of naar tussenstanden van andere clubs uit de MLS en bijvoorbeeld de US Open Cup: We’ve got you covered.

Voetbalwedden met statistieken die jij haalt uit de Colorado Rapids selectie

Om erachter te komen welke Colorado Rapids spelers dit seizoen deel uitmaken van het team dat meedoet in de MLS en de US Open Cup, kijk je simpelweg naar het overzicht van de Colorado Rapids selectie.

Je ziet van elke speler zijn huidige leeftijd en het aantal in actie gekomen duels. Ter aanvulling worden er statistieken weergegeven die je kunt gebruiken ter bagage om voetbalweddenschappen mee te plaatsen. Dit gaat om:

 • Het aantal gescoorde doelpunten
 • De hoeveelheid assists
 • Ontvangen gele en rode kaarten

Je kunt alleen wedden op voetbal bij een bookmaker, wanneer je beschikt over een account. Registreren kan er soms toe leiden dat je als cadeautje een bedrag krijgt om mee te wedden, zonder dat je dus geld hoeft te storten. De uitdaging hierbij is om winst te maken met het gratis wedtegoed van een No Deposit Bonus.

Check het nieuwste Colorado Rapids shirt en bestel vandaag nog

Voorafgaand aan elk seizoen brengt Colorado Rapids een nieuwe wedstrijdcollectie uit. Op deze pagina zie je hoe deze shirts eruit zien, waarbij de gelegenheid wordt geboden een bestelling te plaatsen.

Activeer een tv pakket met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag

In de Verenigde Staten gelden afwijkende tijdzones ten opzichte van Nederland. Omdat het er een paar uur vroeger is, betekent dit dat Colorado Rapids wedstrijden in Nederland later op het programma staan.

De uitzendrechten van de Major League Soccer zijn in handen van slechts een partij, die er veel geld voor betaalt. Soms strijkt men met de hand over het hart en worden er wedstrijden uitgezonden op een openbaar (gratis) kanaal. Wanneer dit niet het geval is, betaal je maandelijks een laag bedrag voor een optioneel zenderpakket.

Maar dat is buiten de hulp van Voetbal Vandaag om gerekend. Supporters die vandaag nog besluiten geen duel meer te willen laten schieten, worden daarvoor beloond met een speciale aanbieding. Selecteer je tv provider bij voetbal op tv en ontdek meteen wat er voor je klaarstaat.

Voetbalstreams uit de VS en Europa kijk je volledig gratis via bookmakers

Een Colorado Rapids live stream kun je vinden bij bookmakers. Zij hebben exclusieve samenwerkingen met eigenaren van uitzendrechten, waardoor jij volledig gratis kunt kijken naar een groot aantal competities.

Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld wedstrijden uit de Italiaanse Serie A, terwijl ook duels uit de UEFA Champions League via voetbalstreams te zien zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is een kostenloze account aanmaken.

Voetbalwedden doe je met actueel Colorado Rapids nieuws

De widget aan de rechterzijde van deze pagina bevat Colorado Rapids nieuws vanuit een betting perspectief. Dat betekent statistische informatie die je kunt gebruiken tijdens het analyseren van een sportwedstrijd. Open snel het meest recente artikel en gebruik dit in jouw voordeel.

Vijf wetenswaardigheden over het Amerikaanse Colorado Rapids

 • ⚽ De Colorado Rapids staan net als bijvoorbeeld D.C. United aan de basis staan van de Major League Soccer.

 

 • ⚽ Bekende (oud) spelers van de Colorado Rapids zijn onder meer Carlos Valderrama, Jermaine Jones en Marco Pappa. Die laatste heeft zelfs een verleden in de Eredivisie. Hij speelde 11 duels voor SC Heerenveen.

 

 • ⚽ Sinds de oprichting in 1995 kan er eenmaal feest worden gevierd. In 2010 legt het toenmalige team beslag op de MLS Cup.

 

 • ⚽ Op 13 en 24 september 2020 worden de twee grootste zeges uit de clubhistorie behaald. Slachtoffer nummer een is aartsrivaal Real Salt Lake, dat op eigen veld met 0-5 onderuit gaat. Elf dagen later wordt er in het eigen Dic’s Sporting Goods Park met 5-0 gewonnen van San Jose Earthquakes.

 

 • ⚽ De overwinning op Real Salt Lake is eigenlijk een sportieve revanche, aangezien de record nederlaag wordt geleden tegen de club uit de staat Utah. In 2018 wordt het maar liefst 0-6.

Een samenvattende greep uit de kortstondige clubgeschiedenis

Colorado Rapids wordt ziet het levenslicht op 6 juni 1995 in de Amerikaanse stad Denver, gelegen in de staat Colorado. De ‘Rapids’ staan met negen andere club aan de basis van de oprichting van de Major League Soccer (MLS) en zijn ingedeeld in de Western Conference.

In 1997 is de club dichtbij haar eerste MLS Cup, maar verliest het de finale. Twee jaar later in 1999 wordt de finale van de US Open Cup eveneens verloren. Driemaal is scheepsrecht, want in het seizoen 2009/2010 wordt de MLS Cup alsnog gewonnen, door in de finale van de play-offs met 2-1 te winnen van FC Dallas.

Thuiswedstrijden worden sinds 2007 in het multifunctionele Dick’s Sporting Goods Park gespeeld. Tijdens concerten is er plaats voor 26.000 bezoekers, terwijl bij thuiswedstrijden van de Colorado Rapids 18.086 fans naar binnen kunnen.

De absolute aartsrivaal draagt de naam Real Salt Lake

Over de rivaliteit met Real Salt Lake bestaat geen twijfel. Men spreekt in Amerikaanse kringen zelfs over een derby, terwijl er een autoritje van acht uur tussen de locaties in Utah en Colorado ligt.