Clermont Foot 63

Op deze pagina vind je direct informatie over de eerstvolgende wedstrijd binnen het programma van Clermont Foot 63. Je kunt hier direct je prognose geven en zien wat de mening van de andere bezoekers is.

Je komt hier ook te weten wat de laatste tien Clermont Foot uitslagen zijn en ziet de stand. Clermont is gemakkelijk te herkennen omdat de club speciaal gemarkeerd is. Het selectieoverzicht laat je zien hoeveel doelpunten en assists de spelers hebben gegeven, maar ook het aantal gele en rode kaarten per speler. Deze informatie is dan ook onmisbaar bij het plaatsen van voetbalweddenschappen.

De meest recente Clermont Foot shirts kun je zien en bovendien direct laten bezorgen. Alsof dat nog niet genoeg is vind je ook het Clermont Foot nieuws vanuit een betting perspectief. Vraag je je af hoe je de Clermont wedstrijden live op tv of via een livestream kunt bekijken, lees dan de betreffende alinea.

Natuurlijk kom je ook alles te weten over de clubhistorie, interessante feiten en de rivalen van Clermont Foot 63. Deze pagina biedt je dus waardevolle informatie dat als fan onmisbaar is. Daarbij zijn de statistieken en het nieuws onmisbaar als je winstgevend wilt wedden op voetbal.

Wordt een meestervoorspeller met Voetbal Vandaag

Wie is de volgende tegenstander van Clermont Foot? Dit wordt bovenaan weergegeven samen met de datum en het exacte tijdstip van aftrappen. Van beide ploegen zie je de laatste vijf resultaten. Hierdoor zie je gelijk wat de vorm is van beide teams en kun je een goede analyse maken voor je voetbalweddenschappen.

Uniek bij Voetbal Vandaag is dat je het winnende team of een gelijkspel kunt kiezen, waarna je de mening van de andere bezoekers ziet. Daarbij worden ook de hoogste odds voor deze weddenschap getoond. De mening van de andere bezoekers wordt ook wel ‘wisdom of the crowd’ en laat zien of de andere bezoekers het eens zijn met jouw voorspelling.

Een ander groot voordeel is dat je zelf niet meer op zoek hoeft te gaan naar de hoogste odds. Je krijgt namelijk direct de hoogste quoteringen van alle bookmakers op een presenteerblaadje aangeboden. Zo hoef je alleen nog maar je inzet te plaatsen om die mooie winst binnen te harken.

Bekijk direct de laatste tien uitslagen van Clermont Foot

De prestaties van de tien meest recente uitslagen tonen hoe Clermont presteert. Zo kun je zien hoeveel doelpunten er zijn gescoord en hoeveel goals de ploeg tegen krijgt.

Merk je dat Clermont Foot in een negatieve spiraal zit en wordt er veel verloren zonder zelf te scoren? Dan kun je deze informatie perfect gebruiken om te wedden.

Door de handige icoontjes zie je gelijk de uitkomst van een duel. Zo staat groen voor een overwinning, geel voor gelijkspel en rood voor verlies. Veel duidelijker kan het niet.

Altijd als eerste de live score van Clermont

Er zijn tientallen of zelfs honderden websites die je live scores beloven maar daadwerkelijk soms minuten achterlopen. Voetbal Vandaag garandeert je de snelste live Clermont Foot score die je ooit zult tegenkomen. Supersonische verbindingen met de beste dataleveranciers zorgen ervoor dat de score direct wordt bijgewerkt op de homepage.

Behalve doelpunten word je ook live op de hoogte gehouden van gemiste penalty’s, afgekeurde doelpunten en gele en rode kaarten. Er zit nog geen seconde tussen wat er op het veld gebeurt en wat jij op de homepage ziet, een snellere live score is simpelweg niet mogelijk.

De meests uitgebreide statistieken per Clermont speler

Door het volledige Clermont Foot 63 spelersoverzicht hoef je nooit meer op zoek naar de statistieken van de spelers van deze Ligue 1 club, Het overzicht biedt je namelijk een overzicht met uitgebreide informatie van elke Clermont Foot speler. Deze statistieken vind je nergens anders en geven je een allesomvattend beeld van de individuele spelers.

Behalve het aantal doelpunten en kaarten kom je ook statistieken tegen zoals het aantal gespeelde wedstrijden en de hoeveelheid assists. Zelfs geblesseerde en geschorste spelers worden vermeld. Hierdoor weet je precies op wie je wel of juist niet kunt rekenen de eerstvolgende wedstrijd.

Deze informatie is onmisbaar bij het wedden op Clermont Foot en geeft je een goed inzicht van de spelersselectie. De voetbalweddenschappen pagina legt je precies uit hoe het wedden op voetbal in z’n werk gaat en welke weddenschappen er beschikbaar zijn.

Bestel gelijk het nieuwste Clermont Foot shirt

De triomfen van Clermont Foot vier je natuurlijk uitgedost in het meeste recente shirt van de ploeg uit de Auvergne. De widget met de shirts van Clermont toont je zowel het jongste thuis- als uitshirt.

Wil jij je ondoorgrondelijke clubliefde tonen, dan koop je een van de shirts direct door op de bestelknop te klikken. Je wordt dan doorgelinkt naar een officieel verkooppunt die zorgt dat je het gewenste Clermont Foot shirt zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Bekijk Clermont live op tv of via een livestream

Een wedstrijd van Clermont Foot live op tv kijken, doe je door een extra zenderpakket aan te schaffen bij je televisie provider. Op de voetbal op tv pagina kun je direct een prachtige deal vinden en dezelfde dag nog genieten van de mooiste live wedstrijden op je televisie.

Door je tv provider te kiezen zie je direct welke pakketten en exclusieve kortingen je kunt ontvangen. Er komen aanbiedingen voor zowel nieuwe als bestaande klanten voorbij. Zie je een interessant pakket? Activeer deze dan direct door op de Voetbal Vandaag banner te klikken. Na het volgen van de benodigde stappen is je pakket geactiveerd en mis je geen wedstrijd meer van Clermont Foot.

Veel bookmakers bieden ook een livestream aan waarbij je live een wedstrijd kunt volgen. Dit is geheel gratis en helemaal handig als je tijdens het kijken direct wilt inzetten. Vaak kun je echter ook al kijken zonder dat je een weddenschap hoeft te plaatsen. Wel is het noodzakelijk dat je eerst een account aanmaakt. Hierna heb je gratis toegang tot de mooiste voetbalwedstrijden ter wereld die je kunt volgen met een kraakheldere livestream.

De beste wed informatie en het laatste Clermont Foot nieuws

Bij het wedden op voetbal heb je behoefte aan betting gerelateerde informatie en dus niet aan nieuws over de capriolen van de derde keeper in een nachtclub in Brest. Rechts onder in het nieuwsoverzicht vind je dan ook alleen actuele informatie en statistieken die je helpen bij het maken van de juiste, winstgevende weddenschap.

Vijf interessante feiten over Clermont Foot 63

  • In 2014 is Clermont is de eerste professionele voetbalclub waarbij het eerste (heren) elftal geleid wordt door een vrouw, Helena Costa

 

  • Na de oprichting in 1911 is het seizoen 2021-2022 het eerste jaar dat Clermont Foot uitkomt in de Ligue 1

 

  • De grootste zege van Clermont vindt plaatst in het seizoen 2020-2021 als Guingamp met 0-5 wordt verslagen

 

  • In 2002 lijden de Les Lanciers hun grootste verlies. Grenoble Foot 38 verslaat onder toeziend oog van 4.377 toeschouwers Clermont met 6-1

 

  • De speler die de clubkas van Clermont Foot het meest heeft gespekt is Adrian Grbic. Met zijn transfer naar FC Lorient is in 2021 9 miljoen euro gemoeid.

 

Een beknopte samenvatting van de Clermont Foot geschiedenis

Onder de naam Stade Clermontois wordt de club in 1911 opgericht. De eerste 50 jaar speelt de club zonder noemenswaardige hoogtepunten in de lagere regionen van het Franse voetbal. In 1945 wordt wel de halve finale van de Coupe de France behaald.

Na veel ups en downs, maar met name downs, valt het doek in 1990 voor Clermont Football Club. Na een dramatisch financieel jaar vraagt het bestuur faillissement aan. Nog geen jaar later wordt er alweer nieuw leven in de club geblazen en spelen ze binnen de kortste keren in de Ligue 2.

In 2014 komt Clermont groots in het nieuws. Niet een mooie titel of verrassende bekerwinst, maar een nieuwe coach is de reden waarom Clermont plots in alle kranten ter wereld genoemd wordt. Helena Costa wordt namelijk aangesteld als hoofdcoach. Dat avontuur duurt slechts een maand, maar Costa wordt opgevolgd door Corinne Diacre, opnieuw een vrouw die uiteindelijk de club drie jaar leidt. Sinds 1995 speelt de club in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

De derby tussen Clermont Foot 96 en AS Saint-Étienne

Tussen de stadions van Clermont Foot en AS Saint-Étienne zit maar anderhalf uur rijden en dat zorgt voor zwaar beladen wedstrijden. Saint-Etienne wordt door Les Lanciers gezien als de succesvollere regiogenoot en dat betekent altijd dat Clermont een soort van bewijsdrang heeft bij deze wedstrijden.

Hoewel Clermont Foot en AS Saint-Etienne elkaar niet al te vaak tegenkomen, zijn het juiste deze regionale wedstrijden waar iedereen het in de stad het maanden over heeft.