Chicago Fire FC

Chicago Fire FC is een voetbalclub uit de Verenigde Staten, afkomstig uit de stad Chicago in de Amerikaanse staat Illinois. Op deze pagina vind je onder andere de volgende wedstrijd in het Chicago Fire FC programma, de laatste tien uitslagen van de club en de Chicago Fire FC stand.

Als jij wilt weten welke spelers er dit seizoen actief zijn voor het eerste team, bekijk dan het overzicht van de Chicago Fire FC selectie. Hierbij kom jij van elke speler het aantal gescoorde doelpunten en gegeven assists te weten. De derde statistiek vanuit een betting perspectief toont de hoeveelheid gekregen gele en rode kaarten.

In een widget aan de rechterzijde op deze pagina staan de actuele shirts van Chicago Fire FC afgebeeld. Je hebt de mogelijkheid om beide exemplaren te bestellen. Een tweede kader bevat Chicago Fire FC nieuws. Hier lees jij artikelen die belangrijke informatie bevatten over de club, waarbij de link naar voetbalwedden overduidelijk aanwezig is.

Chicago Fire FC is door de MLS ingedeeld de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Chicago Fire FC programma

Ben jij benieuwd naar de volgende wedstrijd die op het Chicago Fire FC programma staat? Scroll dan naar boven op deze pagina. Je ziet de tegenstander, maar ook in welke competitie er wordt gespeeld.

Dit kan de MLS zijn, maar natuurlijk net zo goed de Lamar Hunt US Open Cup. Het is meteen duidelijk op welke locatie beide ploegen elkaar treffen, met de weergave van de stadionnaam. De aftellende klok verraad de speeldatum en het tijdstip waarop de aftrap wordt verricht.

Voorspel de uitkomst van dit duel door onder de vraag ‘wie gaat er winnen’ een optie aan te klikken. Met het geven van jouw prognose, krijg jij meteen te zien hoeveel procent van de overige bezoekers er dezelfde mening op nahoud. Dit wordt wisdom of the crowd genoemd.

Dit is interessante informatie om achter de hand te hebben, wanneer jij besluit om een voetbalweddenschap te plaatsen. Voetbal Vandaag stelt jou exclusief in staat om geld te winnen met het programma van Chicago Fire FC.

Je hoeft hierbij niet op zoek naar de beste odds. De quotering in het scherm is het resultaat van een vergelijkingsronde langs bookmakers. Het enige wat jij hoeft te doen is het bedrag bepalen dat je met deze odd wilt vermenigvuldigen. Bevestig de voetbalweddenschap en zie meteen jouw potentiële winst.

De laatste tien Chicago Fire FC uitslagen meteen op je scherm

Als jij wilt weten in welke vorm de club uit de Major League Soccer verkeert, kijk dan naar het overzicht met Chicago Fire FC uitslagen. Hier vind je de eindstanden van de tien laatst gespeelde wedstrijden.

Je hoeft niet eens naar de uitslagen van Chicago Fire FC te kijken, om uit te vinden welke wedstrijden er zijn gewonnen. Door het integreren van drie verschillende iconen die staan voor winst, verlies en een gelijkspel, zijn de uitkomsten direct duidelijk.

Inzetten op speler specials met data van de Chicago Fire FC selectie

Binnen het kader met de Chicago Fire FC selectie zie jij welke spelers het team momenteel in de MLS vertegenwoordigen. Dit overzicht wordt automatisch geupdate bij eventuele inkomende en uitgaande transfers.

Achter alle Chicago Fire FC spelers staat hun huidige leeftijd en het aantal wedstrijden die zij tot op heden in het lopende seizoen hebben gespeeld. Hieraan toegevoegd zijn statistieken over de hoeveelheden gescoorde doelpunten, gegeven assists en gele en rode kaarten.

Deze specifieke statistieken kun jij gebruiken als je van plan bent om in te gaan zetten op zogeheten speler specials. Dit is een type voetbalweddenschap waarbij je bijvoorbeeld kunt wedden op goals van een bepaalde speler. De odds die bookmakers hiervoor bieden zijn enorm aantrekkelijk.

Bestel jouw exemplaar van het nieuwe Chicago Fire FC shirt

Binnen een widget aan de rechterzijde op deze pagina zie je het thuisshirt en het uittenue van Chicago Fire FC staan. De shirts zijn altijd actueel en guess what!? Exclusief te bestellen voor bezoekers van Voetbal Vandaag.

Lees het Chicago Fire FC nieuws vanuit betting perspectief

Door het lezen van het Chicago Fire FC nieuws, ben jij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de club. Het nieuws is geschreven vanuit een betting perspectief, wat zoveel wil zeggen als dat je inhoud kunt gebruiken bij het maken van een analyse. Nieuwsgierig geworden? Open het meest recente artikel en lees welke voordelen jij hieruit kunt halen.

Vijf interessante weetjes over La Máquina Roja

  • In 1994 vindt het wereldkampioenschap voetbal plaats in de Verenigde Staten. Het Soldier Field Stadium, dat Chicago Fire FC deelt met NFL club Chicago Bears, host in totaal vijf voetbalwedstrijden tijdens het landentoernooi.
  • De club wint meerdere prijzen, waaronder meermaals de Lamar Hunt US Open Cup en de Supporters Shield. De MLS Cup wordt eenmaal gewonnen in 1998. In de finale wordt D.C. United verslagen met 2-0.
  • De hoogste overwinning van de club wordt geboekt in de MLS. In 2001 wordt Sporting Kansas City op eigen veld met 0-7 vernederd.
  • In 2014 loopt een bezoek aan Seattle Sounders FC in het bekertoernooi uit op een drama, gezien de 6-0 nederlaag.
  • Enkele bekende (oud) voetballers die de club hebben gediend zijn: DaMarcus Beasley, Freddie Ljungberg en Bastian Schweinsteiger.

Een korte samenvatting van de clubgeschiedenis

Chicago Fire FC wordt opgericht op 8 oktober 1997 en speelt in de clubkleuren rood, blauw en goud. Men neemt deel aan de Major League Soccer vanaf het seizoen 1998 en kan dus niet tot de tien founding clubs van de MLS in 1996 worden gerekend.

Het debuutjaar verloopt fantastisch met twee hoofdprijzen. Eerst wordt D.C. United in de MLS Cup finale met 2-0 verslagen, waarna een week later ook de Lamar Hunt US Open Cup wordt gewonnen ten koste van Columbus Crew.

De club pendelt gedurende de jaren tussen twee stadions. Enerzijds is dat het Cardinals Stadium, terwijl er momenteel gebruikt wordt gemaakt van Soldier Field. Beide accommodaties zijn van oorsprong American Football stadions.

Chicago Fire FC kent sportieve rivaliteit met twee clubs

Als je zou kijken naar welke club er geografisch het dichtst in de buurt van The Fire ligt, dan ben je geneigd te veronderstellen hen als grootste rivaal aan te wijzen. In dit geval kom je dan uit bij Columbus Crew.

De tweede club die door supporters op verschillende fora als rivaal wordt bestempeld is New England Revolution. Het ontstaan van de sportieve spanningen tussen beide ploegen is terug te leiden naar enerverende play-off ontmoetingen.