Brentford FC

Brentford FC is een voetbalclub uit Engeland, die afkomstig is uit de hoofdstad Londen. Op deze pagina vind jij veelzijdige informatie over de Britse club. Voorspel de volgende wedstrijd in het Brentford FC programma, check de laatste tien uitslagen en bekijk de stand van Brentford FC in de ranglijst.

Om erachter te komen welke Brentford FC spelers het team in de competitie en het bekertoernooi vertegenwoordigen, neem je het overzicht van de Brentford FC selectie erbij. Achter alle spelers zijn een vijftal persoonlijke statistieken te vinden.

In de twee widgets die aan de rechterzijde op deze pagina staan, vind je zowel de nieuwe shirts van de club als het laatste Brentford FC nieuws vanuit een betting perspectief. Door dit te lezen ben jij maximaal voorbereid op de aankomende wedstrijd. 

Die wedstrijd en ook daaropvolgende duels wil je uiteraard live kunnen kijken. Verderop deze pagina lees je alles over de mogelijkheden, waarbij ook uitleg wordt gegeven over de manier waarop je gratis naar een Brentford FC live stream kunt kijken.

FC Brentford werkt dit seizoen haar wedstrijden af in de Premier League, het hoogste niveau van Engeland.

Wedstrijden voorspellen was nooit eerder zo interessant

Benieuwd welke tegenstander er in de volgende wedstrijd aan Brentford FC is gekoppeld? Scroll naar boven en kom tevens te weten in welke competitie er wordt gespeeld. Overige informatie bestaat uit het speelronde-nummer, de locatie en natuurlijk de datum plus het tijdstip van aftrappen.

Je krijgt exclusief de mogelijkheid om de uitkomst van het duel te voorspellen, door bij 1X2 voetbalweddenschap een optie aan te klikken. Met jouw voorspelling krijg je te zien hoeveel procent van de overige bezoekers, hetzelfde resultaat verwacht. Dit unieke hulpmiddel staat bekend als wisdom of the crowd.

Met de kennis die je tot je beschikking hebt, is de tijd aangebroken om geld te winnen met het plaatsen van een voetbalweddenschap. Profiteer van de beste odd, kies het bedrag dat je daarmee gaat vermenigvuldigen en maak je betslip definitief.

Check het overzicht met de meest recente Brentford FC uitslagen 

Uit elke wedstrijd komt na het laatste fluitsignaal een bepaalde uitslag. Met het overzicht van de laatste tien Brentford FC uitslagen stel je onmiskenbaar vast in welke vorm de ploeg steekt. Dat is niet alles, want je leest er ook aan af tegen welke clubs er is gespeeld en hoeveel doelpunten er zijn gevallen.

Voetbal Vandaag is hét platform voor de snelste live uitslagen

Voetbal Vandaag is een vernieuwend platform met live uitslagen die zonder vertraging worden doorgegeven. Dat betekent volledige synchronisatie met gebeurtenissen op de velden. Zodra er een doelpunt valt bij wedstrijden die bezig zijn, volgt er direct een update.

Zeg maar vaarwel tegen andere websites en live scorings apps die niet bij machte zijn de ontwikkelingen bij Voetbal Vandaag bij te benen. Of behoorde jij recent nog tot een van de drie trouwe bezoekers van Teletekst 818?

Plaats speler specials met data uit de Brentford FC selectie

Als jij wilt weten welke Brentford FC spelers wekelijks aan de aftrap staan bij wedstrijden in de Premier League en bijvoorbeeld de FA Cup, scroll dan door naar het selectieoverzicht van de club.

Achter elke speler staat waardevolle informatie zoals zijn huidige leeftijd en het aantal in actie gekomen wedstrijden dit seizoen. Extra veel waarde hebben statistieken over doelpunten, assists en kaarten.

Wist jij dat je zogeheten speler specials kunt inzetten, waarbij je bijvoorbeeld specifiek kunt wedden op goals? Bookmakers kennen voor doelpunten van spelers die statistisch gezien weinig scoren, een heerlijk hoge odd toe.

Wordt de tweede Nederlander met een Brentford FC shirt

Grapje natuurlijk, er zullen vast mensen zijn die rondlopen in een Brentford FC shirt. Wij kennen ze alleen niet. Dat geeft verder ook niets, want waar het om draait is dat jij de nieuwste tenues op deze pagina kunt vinden. 

Wil jij zelf een exemplaar aan je collectie toevoegen, of ken jij iemand die je blij kunt maken met een origineel tenue van de club? Klik dan op de ‘bestelling plaatsen’ knop en volg de stappen.

Mis geen duel van Brentford FC en bestel meteen een zenderpakket

Als je een liefhebber bent van topwedstrijden en de beste spelers, dan verzeker je jezelf van toegang tot live Premier League voetbal. Je kunt hiervoor een speciaal zenderpakket afsluiten bij de tv provider waarmee jij een contract hebt.

Via voetbal op tv krijg je handig overzicht van alle Nederlandse en Belgische tv providers. Het gevolg van het aanklikken van een aanbieder is gedetailleerde informatie over pakketten en de inhoud hiervan. Zo zitten er bij een Premier League pakket ook andere aansprekende competities inbegrepen, zoals bijvoorbeeld de Franse Ligue 1.

Bepaal voor jezelf uit welke competities en leagues jij vanaf nu altijd live wedstrijden wilt zien en klik voor activatie op de banner die in beeld staat. Snelle beslissers worden door Voetbal Vandaag beloond met een exclusieve aanbieding.

Welke rol bookmakers spelen bij het aanbieden van live streams

Met een zenderpakket van de Premier League, krijg je automatisch toegang tot elke Brentford FC live stream. Ook wanneer het team uitkomt in bijvoorbeeld de League Cup. Je kunt er echter ook voor kiezen om livestreams te kijken bij Nederlandse bookmakers die over deze service beschikken.

Toegang is volledig gratis, al dien je daarvoor eerst een account aan te maken. Kleine moeite voor een groot plezier. De rol die bookies spelen bij het aanbieden van live streams reikt echter nog veel verder. Terwijl jij naar wedstrijden kijkt, kun je er tegelijkertijd op voetbalwedden. 

Dit kan voor aanvang van wedstrijden en dus ook live. Combineer jij meerdere weddenschappen met elkaar in een Bet Builder of voeg jij meerdere single bets toe aan een ACCA? 

Lees jezelf maximaal in over de club met het actuele Brentford FC nieuws

De widget met het clubnieuws bevat berichten die zijn geschreven vanuit een betting perspectief. Dat betekent vrij vertaald inhoud die van pas komt bij het analyseren van deze prachtige club uit Engeland. Naast alle artikelen staat de publicatiedatum. Wacht dus niet te lang en open direct de meest recente bijdrage.

Vijf onuitwisbare feiten over The Bees uit Brentford

  • ⚽ Brentford FC bestaat sinds 1889 en heeft lang moeten wachten op promotie naar de Premier League. In 2021 lukt het eindelijk ten faveure van Swansea City dat sneuvelt in de play-offs.

 

  • ⚽ Spelers met een Eredivisie-verleden die The Bees hebben gediend: Florian Jozefzoon, Kamohelo Mokotjo en Halil Dervişoğlu.

 

  • ⚽ In 2020 nam neemt men afscheid van het roemruchte Griffin Park, dat 96 jaar als thuisbasis heeft gediend. Het nieuwe onderkomen draagt de naam Brentford Community Stadium London.

 

  • ⚽ In 2021 is de club dichtbij haar eerste aansprekende prijs. In de halve finales moet het echter haar meerdere erkennen in Tottenham Hotspur, dat de finale overigens verliest van Manchester City.

 

  • ⚽ Wanneer eenmaal in de Premier League, is geld opeens niet langer een issue. De club trekt voor aanvang direct een trio spelers aan, die samen bijna 36 miljoen pond kosten.

 

Een samenvatting van de clubhistorie tot aan anno tegenwoordig

Brentford FC wordt opgericht op 10 oktober 1889 en maakt sinds 1920 deel uit van de Engelse voetbalpiramide Football League. Gedurende de jaren wisselen sportieve hoogtepunten elkaar af met diepe dalen. 

In 1935 treed de club toe tot de First Division, om er in 1948 weer uit te verdwijnen. Vanaf dat moment pendelt Brentford FC decennialang tussen de Third Division en de Fourth Division. In 2020 is men dichtbij promotie naar de Premier League, maar verspert Fulham FC de weg door de finale van de play-offs te winnen en zelf te promoveren. Een jaar later lukt het alsnog.

Na 96 trouwe dienst wordt er op 1 september 2020 afscheid genomen van het iconische Griffin Park.Haar vervanger draagt de naam Brentford Community Stadium London en kan 17.250 supporters herbergen.

De grootste rivaal van Brentford is Queens Park Rangers

Hoewel Fulham FC als traditionele rivaal wordt gezien, schuilt er een opmerkelijk verhaal achter het ontstaan van spanningen tussen Brentford FC en Queens Park Rangers. Die laatste heeft in 1967 namelijk getracht de club, die haast kopje onder ging in de schulden, over te nemen.

De overname mislukte, maar heeft er dus wel toe geleid dat elk treffen tussen de twee teams onder hoogspanning staat.