BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

No Deposit Bonus

Er woedt een felle concurrentiestrijd tussen bookmakers om jou als speler binnen te halen waarbij jij de lachende derde partij bent wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een No Deposit Bonus.

Het grootste voordeel is dat je geen aanspraak hoeft te maken op je eigen geld en kunt wedden op andermans kosten. Als je winst maakt vloeit dat direct terug naar je account. Verlies je de waarde van de No Deposit Bonus? Dan is er niets aan de hand.

Op deze pagina vind je naast uitleg over de volledig risicoloze No Deposit Bonus, ook informatie over hoe je deze kunt claimen en welke mogelijke voorwaarden hieraan gesteld kunnen worden.

Wat is een No Deposit Bonus van de Bookmaker?

Alle te verkrijgen bookmaker-bonussen vereisen doorgaans een minimale inleg om geactiveerd te kunnen worden. Er is echter één uitzondering en die komt in de vorm van de No Deposit Bonus.

Een No Deposit Bonus is een rechtstreekse gift van een bookmaker en wordt geschaard onder een welkomstbonus. Zoals de naam al weergeeft hoef je bij de bonusvorm geen eigen geld toe te voegen aan je account, je kunt de bookmaker risicoloos uitproberen. Dat is het direct het meest belangrijke verschil met een Deposit Bonus. Bookmakers geven een No Deposit Bonus uit aan nieuwe spelers, wanneer deze het registratieproces hebben voltooid. Voor het claimen van je bonus is er in sommige gevallen sprake van een bonus code die je invult op het moment dat je geld stort bij de bookmaker.

Een No Deposit Bonus kan uit een aantal varianten bestaan, het betreft dus niet standaard een omvat niet altijd een directe geldbonus. Om maar een voorbeeld te noemen kan het gaan om een Free Bet, die je vrij kunt inzetten op door de bookmaker geselecteerde sportevenementen. Naast bovengenoemde twee mogelijkheden is een andere variant van een No Deposit Bonus ook een optie.

Waarom en hoe krijg je een No Deposit Bonus?

Een No Deposit Bonus is bij een online casino en bookmaker slechts eenmaal te bemachtigen; na registratie. Dat betekent overigens niet dat de inhoud van deze bonus, zoals een Free Bet of cash bonus, niet vaker verkrijgbaar is. In het geval dat je een dergelijk aanbod krijgt in navolging van een No Deposit Bonus, gaat het bijvoorbeeld om stortingsbonussen. Hoewel er meer redenen aangevoerd kunnen worden waarom bookmakers een No Deposit Bonus uitreiken, gaat het in de essentie om het feit dat een bookmaker profijt heeft van een zo groot mogelijk bestand (actieve) spelers.

Het claimen van een No Deposit Bonus valt normaliter samen met de aanmeldprocedure. Na het completeren van je registratie wordt de bonus klaargezet in je account. Een tweede manier is het activeren middels een No Deposit Bonus Code, die bij Voetbal Vandaag voor je klaarstaat.

Waar moet je op letten bij het claimen van een No Deposit Bonus?

Gratis betekent in het geval van een No Deposit Bonus ook echt gratis, laat daar geen misverstand over bestaan. Toch hangen bookmakers aanvullende voorwaarden vast aan deze bonus. Dit wordt gedaan om eventuele verliezen aan de kant van de bookmaker enigszins te beperken. Hieronder zie je een aantal voorwaarden waar je mee te maken kunt krijgen.

Rondspeelvoorwaarde

  • Een No Deposit Bonus kent vrijwel altijd een rondspeelvoorwaarde. Hierbij dien je het bonusbedrag een aantal maal in te zetten alvorens je kunt laten uitbetalen. Stel dat je een gratis bedrag ontvangt van €10,00 waar een rondspeelvoorwaarde aan is gekoppeld van 10 keer, dan moet je 10 x €10,00 = €100,00 inzetten. Is er daarna nog een bedrag over, dan heb je de bonus ‘vrijgespeeld’ en kun je laten uitbetalen.

Rondspeelwaarde-verschillen

  • Dit betreft een toevoeging op de rondspeelvoorwaarde die letterlijk gaat over de waarde van rondspelen. Dat klinkt logisch, maar vereist meer uitleg dus hoe zit dat precies? Bij een bookmaker kan het zo zijn dat je inzet volledig wordt meegeteld of gedeeltelijk. Onderstaande fictieve voorbeelden scheppen wat meer duidelijkheid.De rondspeelvoorwaarde van bijvoorbeeld 10x heeft als extra toevoeging dat wanneer een enkelvoudige weddenschap speelt, de inzet meetelt voor 100%. Je zet €10,00 in, welke volledig meetelt voor het totale bedrag dat je dient in te zettenDe rondspeelvoorwaarde van een combinatie-weddenschap is hier fictief vastgesteld op 50%. Van de €10,00 die je inzet, telt dus slechts €5,00 mee voor het totaalbedrag.Je kunt dus concluderen dat je in dit geval je No Deposit Bonus het snelst rondspeelt door het inzetten op enkelvoudige weddenschappen.

Non-cashable status

  • Het bemachtigen van een No Deposit Bonus die zonder te spelen direct naar je bankrekening kan worden overgemaakt zou bookmakers opzadelen met verliezen. Zeker wanneer het om een groot aantal spelers gaat. Om dat te voorkomen komt een No Deposit Bonus vaak met de status non-cashable. Je moet de bonus in dit geval rondspelen om hem vrij te spelen.

Tijdslimiet

  • Nadat je een No Deposit Bonus claimt krijg je een bepaalde periode om te voldoen aan de rondspeelvoorwaarde, bijvoorbeeld dertig dagen. Red je het niet binnen de gestelde termijn, dan verlies je je bonusgeld.

Lees dit voordat je akkoord gaat met de bookmaker bonus voorwaarden

Vanzelfsprekend kunnen de voorwaarden per bookmaker verschillen. Zo zullen bookmakers in Belgie volgende de wetgeving deze bonus helemaal niet mogen toekennen. Daar in tegen bestaat er een reele kans dat ook bookmakers Nederland met veranderende regels te maken krijgen. Kijk voordat je akkoord gaat altijd naar de terms and conditions. Zo weet je precies wat er van je wordt verwacht. Het verbreken van een of meerdere voorwaarden kan als consequentie hebben dat je de No Deposit Bonus verliest en tevens eventuele winsten die daaruit zijn voortgekomen.

Er bestaat nog een manier om de No Deposit Bonus en eventuele winsten te verliezen, nameliik wanneer je zelf onverhoopt besluit om de bonus te annuleren voordat je hebt voldaan aan een of meerdere vrijspeel-voorwaarden. In dat geval heb je geen eigen geld ingelegd waardoor niet alleen de No Deposit Bonus vervalt, maar tevens alle winsten die je daarmee hebt gemaakt. Dat is natuurlijk erg zonde.

Ter afsluiting een punt dat je wellicht logisch in de oren klinkt. Wanneer verkregen bonusgeld verloren wordt en je doet een storting, heb je dus niet langer te maken met vrijspeel-voorwaarden.