Wedtips voor Nederland - Canada: hoge odds voor doelpunt Memphis

De oefenwedstrijd tussen Nederland en Canada biedt diverse wedmogelijkheden bij bookmaker JACKS.NL. Of je nu inzet op de winnaar, het aantal doelpunten of specifieke doelpuntenmakers, er zijn genoeg opties om jouw weddenschappen interessant te maken.

Nederlands-elftal spelers Timber en Van Dijk
© PROSHOTS | 06-06-2024 22:00

Welkomstbonus bij JACKS.NL

Heb je nog geen account bij JACKS.NL? Mis dan niet de kans om te profiteren van hun welkomstbonus. Volg deze simpele stappen om jouw bonus te claimen:

  1. Maak een account aan bij JACKS.NL.
  2. Stort een bedrag van minimaal €20.
  3. Zet het volledige bedrag in op een sportweddenschap met een quotering van minstens 1.50.
  4. Ontvang direct een Free Bet van €20 na je eerste inzet.
  5. Geniet gedurende de volgende drie dagen van elke dag een Free Bet van €10.

Klik hier om je te registreren voor de welkomstbonus bij JACKS.NL!

De odds geven aan dat Nederland als favoriet wordt gezien met een quotering van 1.32 voor een overwinning. De quoteringen voor een gelijkspel (5.45) en een overwinning van Canada (9.00) zijn hoger. De weddenschappen op doelpunten bieden ook interessante mogelijkheden. De odd voor meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd is 2.63.

Inzetten op beide teams scoren heeft een odd van 2.02 en als beide teams niet het net vinden, staat daar een odd van 1.72 tegenover.

De specifieke doelpuntenmakers bieden hoge odds voor degenen die de scorende spelers juist kunnen voorspellen. Memphis Depay, Brian Brobbey en Cody Gakpo zijn allemaal kanshebbers voor Nederland met respectievelijke odds van 1.98, 2.08 en 2.28. Jonathan David van Canada biedt een hogere odd van 5.30, wat aangeeft dat zijn kans om te scoren als lager wordt ingeschat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+