Atlanta United FC

Atlanta United Football Club is een voetbalclub uit de stad Atlanta in de Amerikaanse staat Georgia. Op deze pagina vind je waardevolle informatie over de club vanuit een betting perspectief. Bekijk en voorspel de volgende wedstrijd in het Atlanta United FC programma, check de laatste tien uitslagen en kom achter de Atlanta United FC stand in de ranglijst van dit seizoen.

In het overzicht van de Atlanta United FC selectie, zie jij alle spelers van het eerste team dat in de hoogste Amerikaanse competitie uitkomt. Achter alle spelers vind je belangrijke statistieken. Dit gaat om het aantal doelpunten en assists, maar ook om het aantal ontvangen gele en rode kaarten.

Weet jij hoe het nieuwe Atlanta United FC shirt in thuis- en uitwedstrijden er dit seizoen uitzien? In een widget aan de rechterzijde vind jij de actuele tenues, die voor aanvang van elk seizoen meteen worden geüpdate. Op deze pagina heb jij de mogelijkheid tot het plaatsen van een bestelling.

Ook voor het laatste Atlanta United FC nieuws bezoek je vanaf nu deze pagina. In deze sectie vind je interessante artikelen met een duidelijke link naar voetbalwedden. Ben jij benieuwd wat dit nieuws zo onderscheidend maakt ten opzichte van andere websites? Lees dan snel verder.

Atlanta United FC speelt in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Atlanta United FC programma

Kijk bovenaan deze pagina voor de volgende wedstrijd in het Atlanta United FC programma. Hierbij zie je direct in welke competitie er wordt gespeeld, het nummer van de speelronde en de naam van het stadion. De klokt telt ondertussen af naar de de datum en het tijdstip waarop de aftrap wordt verricht.

Je kunt de uitkomst van deze wedstrijd voorspellen door op Atlanta United FC, de tegenstander of op een X (gelijkspel) te klikken. Vervolgens krijg je middels een percentage te zien hoeveel procent van de bezoekers het met je eens is.

Het is echter ook mogelijk om geld te winnen met een voetbalweddenschap. Voetbal Vandaag kijkt en vergelijkt de beste odds bij bookmakers  en plaatst de hoogst uitbetalende quotering in jouw scherm. Je bepaalt het bedrag dat je gaat inzetten en ziet meteen het bedrag dat jij kunt winnen. Als jij ook makkelijk geld wilt winnen, plaats dan je weddenschap.

Bekijk de laatste tien uitslagen van Atlanta United FC

Het overzicht met de laatste tien Atlanta United FC uitslagen geeft een heleboel belangrijke informatie. Aan de winst-verlies-gelijk iconen zie je direct of en hoe lang de club ongeslagen is. Ten tweede weet je tegen welke teams er is gespeeld en ten derde heb je een overzichtelijk beeld van het doelsaldo.

De wedstrijden staan gesorteerd op speeldatum, waarbij het meest recente duel bovenaan staat. Als jij wilt weten of een specifieke wedstrijd in de Major League Soccer, of bijvoorbeeld in de Lamar Hunt US Open Cup is gespeeld, klik dan op het duel.

Bekijk specifieke statistieken van de Atlanta United FC selectie

Om erachter te komen welke spelers dit seizoen onder contract staan bij de MLS club, bekijk je het overzicht van de Atlanta United FC selectie. Achter elk afzonderlijk teamlid vind je de volgende vijf waardevolle statistieken:

  • Huidige leeftijd
  • Het aantal gespeelde wedstrijden
  • Hoeveelheid gescoorde goals
  • Aantal gegeven voorzetten (assists)
  • Ontvangen gele en rode kaarten

Bestel het nieuwste Atlanta United FC shirt met een druk op de knop

Aan de rechterzijde van deze pagina vind je een widget met daarin twee afbeeldingen van shirts. Je raad het al, dit zijn de actuele Atlanta United FC tenues die worden gedragen in het huidige seizoen. Als extra service heb jij de mogelijkheid om zowel het thuis- als het uitshirt te bestellen.

Lees Atlanta United FC nieuws vanuit een betting perspectief

Het nieuwskader dat je op deze pagina ziet staan is uniek. Allereerst zijn alle artikelen geschreven door de redactie van Voetbal Vandaag. Ten tweede is de inhoud serieus van aard, wat zoveel betekent als dat jij hier voordeel uithaalt bij voetbalwedden. Open direct een bericht en wees volledig up date van alle ontwikkelingen rondom de club.

Vijf interessante feiten over de Atlanta United Football Club

  • Atlanta United FC debuteert als 22e club in de Eastern Conference van de Major League Soccer in het seizoen 2017. Tegelijkertijd werd er met Minnesota United FC gelijktijdig een club toegevoegd aan de Western Conference.

 

  • In 2018 wordt Atlanta United FC direct kampioen en wint het de MLS Cup, door de finale met 2-0 te winnen van Portland Timbers. Een jaar later wint de club de Lamar Hunt US Open Cup.

 

  • De grootste zege in de clubgeschiedenis boekt men op 14 september 2017. New England Revolution wordt in het Mercedes-Benz Stadium met maar liefst 7-0 verslagen.

 

  • Daar staat tegenover dat de hoogste nederlaag een 5-1 verlies betreft in de uitwedstrijd tegen Chicago Fire.

 

  • Het tweede elftal van de club speelt in de United Soccer League (USL) Championship. Dit is onder de Major League Soccer het op een na hoogste niveau in de Verenigde Staten.

Een korte samenvatting van de Atlanta United FC clubhistorie

De Atlanta United Football Club wordt opgericht op 16 april 2014 en neemt deel aan de MLS vanaf het seizoen 2017. Het is de enige club die de staat Georgia in de Major League Soccer vertegenwoordigt. De huiskleuren van het team zijn rood, goud en zwart.

In het tweede seizoen grijpt de club direct de MLS Cup. Na een verdienstelijke tweede plaats in de Eastern Conference, wordt er in de finale van de play-offs afgerekend met Portland Timbers. In 2019 volgt de eerste bekerwinst, dankzij een 2-1 zege op Minnesota United FC.

Het prachtige Mercedes-Benz Stadium in Atlanta opende haar deuren op 26 augustus 2017 en is multifunctioneel. Het onderkomen is dan ook de thuisbasis van zowel Atlanta United FC als de NFL-club Atlanta Falcons. Tijdens voetbalwedstrijden zijn er zo’n 42.000 fans welkom, terwijl de capaciteit tijdens American Football duels uitgebreid wordt tot ongeveer 83.000 supporters.

De grootste rivaal van The Five Stripes is Nashville SC

Geografisch gezien is Orlando City SC de dichtstbijzijnde club, echter is die club niet de grootste rivaal. Die eer is weggelegd voor Nashville SC en dat kent een interessante voorgeschiedenis.

Vlak voordat Nashville SC in 2020 debuteerde in de MLS, ontving de president van de club een telefoontje van zijn collega uit Atlanta. Hierin werd de volgende zin gesproken: “We kunnen niet wachten totdat jullie in de Major League Soccer zitten, jullie worden onze grootste rivaal.” En zo geschiedde.