Arsenal FC

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onder meer het programma, uitslagen en de stand van Arsenal FC uit Londen.

Het Arsenal FC programma laat je meteen zien tegen welk team de volgende wedstrijd wordt gespeeld. Met de laatste tien Arsenal FC uitslagen en de positie van Arsenal FC in de stand, is het wel duidelijk in welke vorm de club uit Engeland momenteel verkeert.

In het overzicht van de Arsenal FC selectie staan waardevolle statistieken zoals welke speler de meeste Arsenal FC wedstrijden heeft gespeeld. Daarnaast kun je zien wat de actuele shirts van dit seizoen zijn en kom je te weten hoe je deze kunt bestellen.

Als jij geen enkele Arsenal FC wedstrijd wilt missen, doe je er verstandig aan om verder te lezen. Alleen daardoor weet je straks welk zenderpakket je nodig hebt om duels uit de Premier League, UEFA Europa League en de UEFA Champions League op tv of via een livestream te kijken.

Speciaal voor de voetbalwedders is er tenslotte het laatste Arsenal FC nieuws vanuit een betting perspectief. Voetbal Vandaag is eindelijk een website waar je écht iets aan hebt.

Welke tegenstander staat er op het Arsenal FC programma

Naast de naam van de komende opponent, zie je ook in welke competitie en wanneer de volgende wedstrijd wordt gespeeld. Is dat bijvoorbeeld de Premier League, de FA Cup of misschien de UEFA Europa League?

Maak dit duel extra spannend met een voorspelling op de uitkomst. Na de klik opent het venster en zie je percentages van wat andere fans van dit duel verwachten. Het speelschema van Arsenal FC kun je gebruiken om geld mee te winnen.

De hoogste quotering krijg je volledig cadeau. Aan jou om die voorzet te benutten, een inzet in te vullen en een weddenschap te plaatsen.

Wil je liever zelf de odd voor de wedstrijd van The Gunners en andere wedstrijden berekenen? Klik dan op de odds pagina. Daar vind je eveneens informatie over hoe je deze superhandige applicatie kunt downloaden.

Bekijk de huidige vorm met Arsenal FC uitslagen

Elke gespeelde wedstrijd kent een uitslag. De laatste tien Arsenal FC uitslagen geven je een overzicht van hoe het team presteert. Daarnaast kun je zien in welke competities en toernooien er is gespeeld. Niet elke tegenstander hoeft dus uit Engeland te komen.

Voor uitslagen van alle teams uit de nationale competitie, ga je naar de Premier League pagina. Hier vind je eveneens het programma en de stand.

De snelste Arsenal  voetbal live uitslagen en tussenstanden vandaag

Waarom zou je genoegen nemen met websites en score apps die vertraagde live uitslagen leveren, terwijl je op de live uitslagen vandaag altijd de juiste tussenstanden kunt vinden? Daarom ben je hier bij Voetbalvandaag.nl

Juist betekent in dit geval dat uitslagen live worden bijgewerkt zodra de VAR een doelpunt goedkeurt. Wordt de goal geannuleerd, dan blijft de live score staan maar wordt deze gebeurtenis toch opgenomen op de wedstrijdpagina.

Deze open je door op de tussenstand te klikken. De informatie die hier krijgt, bestaat uit:

  • Corners
  • Kaarten
  • Virtuele stand
  • Gemiddelde seizoensstatistieken

Deze statistieken vertellen jou alles over de Arsenal FC selectie

Een hoge ranking voor Arsenal FC in de stand betekent dat het team veel punten verzamelt. Het overzicht waarin alle spelers uit de Arsenal FC selectie staan genoteerd, laat je zien welke spelers er dit seizoen bovenuit steken qua doelpunten en assists.

Ook zie je het totale aantal wedstrijden dat elke speler tot op heden in actie is gekomen in verschillende competities. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen bijvoorbeeld de FA Cup en de UEFA Champions League.

Bij Arsenal FC spelers die vanwege een schorsing of blessure ontbreken, staat een speciale melding.

De nieuwe shirts van dit seizoen kun je direct bestellen

The Gunners zijn in heel Europa bekend en het clublogo dat op de shirts staat natuurlijk ook. Je vind de nieuwe shirts van dit seizoen in de widget die aan de rechterzijde van deze pagina staat weergegeven.

Het Arsenal FC shirt dat wordt gedragen in het Emirates Stadium bevat standaard de kleuren rood en wit, geheel in lijn met de identiteit van de club. Middels de bijgevoegde knop kun je jouw shirt meteen bestellen.

Kijk Arsenal in de Championsleague of UEFA Europa League

Het is reeds besproken, maar Arsenal FC is tijdens een seizoen actief op veel verschillende fronten. Daaronder vallen standaard de nationale competitie, maar ook de aantrekkelijke bekertoernooien FA Cup en EFL (League) Cup. Het komt daarnaast weinig voor dat er niet wordt deelgenomen aan de UEFA Champions League of de UEFA Europa League.

Dat zijn jaarlijks dus enorm veel wedstrijden, die allemaal op televisie en via internet worden uitgezonden. Om toegang te krijgen tot de bewuste zenders op tv, dien je het pakket Ziggo Sport Totaal af te sluiten.

Binnen de omgeving van de voetbal op tv pagina, selecteer je jouw aanbieder en klik je op de banner van Voetbal Vandaag om dit zenderpakket te activeren. Als je tenminste gebruik wilt maken van een exclusieve aanbieding.

Voor een Arsenal FC livestream waar je gratis voetbal kunt kijken, kun je terecht bij bookmakers. Rechts zie je er al een aantal staan, terwijl de livestream pagina nog meer betting sites bevat waar je gratis en voor niets alle topduels kunt bekijken. De enige tegenprestatie die er van je wordt verwacht, is het aanmaken van een account.

Krijg als eerst het laatste nieuws over de The Gunners

Berichten die een plek verdienen in het overzicht met Arsenal FC nieuws, bevatten interessante informatie vanuit een betting perspectief. Hierbij kun je denken aan actualiteiten over het komende Arsenal FC programma, maar ook aan statistieken die je gaan helpen tijdens het voorbereiden van weddenschappen.

Vijf weetjes over Arsenal FC

  • ⚽ De club legt maar liefst veertien maal beslag op de FA Cup en is daarmee recordkampioen van Engeland.

 

  • ⚽ The Gunners spelen sinds 1919 op het hoogste niveau en dat is het langst van alle betaald voetbalclubs.

 

  • ⚽ Oud trainer Arsène Wenger is sinds de invoering van de Premier League de langst zittende coach. In 1996 begonnen op het voormalige Highbury, eindigt hij in 2018 met een 5-0 overwinning op Burnley FC.

 

  • ⚽ De grootste nationale overwinningen die op het conto kan worden bijgeschreven, zijn de 7-0 thuiszeges tegen Everton in respectievelijk 2005 en tegen FC Middlesbrough FC 2006.

 

  • ⚽ Op 28 augustus 2011 krijgt het team met een historische 8-2 nederlaag een flink pak op de broek van Manchester United.

De geschiedenis van Arsenal FC

Arsenal FC is een van oudste clubs van Engeland en is opgericht in 1886 door medewerkers van de Royal Arsenal wapenfabrieken onder de naam Dial Square.

Hier komt dus ook de bijnaam The Gunners vandaan. In 1893 verandert de clubnaam naar Woolwich Arsenal, naar de wijk in Zuidoost Londen. De laatste transformatie vindt plaats in 1913, wanneer de club de verwijzing naar het stadsdeel besluit te verwijderen met een speciale reden.

Dit jaartal is namelijk ook het moment dat er wordt verhuisd naar de wijk Highbury, waar het gelijknamige stadion wordt betrokken dat uiteindelijk dienst doet tot het jaar 2006. Voetbalfans die vandaag de dag zoeken naar overblijfselen, zien de behouden hoofdingang omgeven door appartementen.

Nationaal en ook internationaal winnen de Britten veel trofeeën. Uniek is verder dat men sinds 1919 onafgebroken uitkomst op het hoogste niveau. Geen enkele andere Engelse club kan hieraan tippen. Nummer twee Everton FC staat pak hem beet zo’n vijftig jaar achter.

De North London Derby met Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur is de absolute aartsrivaal in het jaarlijkse tweeluik die door het leven gaat als de North London Derby. De eerste confrontatie tussen beide werd gespeeld op 4 december 1909 en werd gewonnen door de club die haar thuiswedstrijden afwerkt op White Hart Lane.

In de North West London Derby worden de degens gekruist met Chelsea FC. Ook Manchester United mag als nationale grootmacht gerekend worden tot een geduchte concurrent.