Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld is een sympathieke club uit de deelstaat Nordrhein- Westfalen. Op deze website vind je in het programma de wedstrijden van Arminia Bielefeld. Uiteraard zie je ook de stand van de Bundesliga en welke plek Arminia Bielefeld hier inneemt.

Het is altijd handig om te weten in welke vorm het team verkeert en daarom geven we de laatste tien uitslagen van Arminia Bielefeld. Deze uitslagen worden altijd live bijgewerkt, zodat je geen uitslag hoeft te missen. Ben je liefhebber van Duits voetbal? Hier vind je de zenderpakketten als je Arminia Bielefeld op tv wilt zien en we laten zien waar je een goede livestream van Arminia Bielefeld kunt vinden.

Het is verstandig om je weddenschap goed voor te bereiden en daarom zie je alle belangrijke statistieken van de selectie van Arminia Bielefeld. In dit kader krijg je trouwens ook al het nieuws over Arminia Bielefeld vanuit betting perspectief. Wil je een shirt van Arminia Bielefeld aanschaffen? Het nieuwste tenue is eveneens op deze website te vinden.

Volg je de wedstrijden van Arminia Bielefeld online? Maak dan gebruik van de live score en blijf op de hoogte van het wedstrijdverloop.

De volgende wedstrijd van Arminia Bielefeld

‘Die Arminen’ spelen ieder week hun wedstrijd in de Bundesliga en wie de tegenstander is, geven we hier weer. Je ziet direct in welke competitie de club uitkomt en hoe laat en waar er gespeeld wordt. De vraag is alleen nog: wie denk jij wie er gaat winnen?

Als je bij ‘de volgende wedstrijd’ klikt op een overwinning, nederlaag of gelijkspel, zie je hoe andere voorspellers hierover denken.  De mening van andere voetbalfans  kan je namelijk helpen bij je inzet. Het is namelijk zo dat “the wisdom of the crowd” (de wijsheid van de menigte) en hele goede raadgever kan zijn.

Gebruik deze raadgever dan ook om geld te verdienen. En vergis je niet, bij Voetbal Vandaag krijg je altijd de scherpste quotering. Laat deze uitgelezen kans dus niet schieten en plaats vandaag nog je inzet.

Analyseer de uitslagen van Arminia Bielefeld

Waar we bij ‘de volgende wedstrijd’ vijf resultaten geven, kun je bij Voetbal Vandaag als extraatje zelfs de laatste tien uitslagen van Arminia Bielefeld zien. Op deze manier heb je nog meer informatie tot je beschikking om tot een goede analyse te komen over de vorm waarin de club verkeert.

Is de club op weg naar een toppositie of dreigt het degradatiemoeras? Je kunt het hier helemaal zelf bekijken. Doe hier je voordeel mee als je in gaat zetten, want hoe beter je in kunt schatten hoe goed de club het doet, hoe hoger je winstkansen.

De live score is bij Voetbal Vandaag altijd het snelst

Er zijn websites waarbij het lang duurt, voordat er een tussenstand is bijgewerkt. Bij Voetbal Vandaag heb je geen gedoe en vertraging met het doorgeven van de live score van Arminia Bielefeld. Op deze website wordt de tussenstand altijd direct bijgewerkt, zodra er gescoord wordt in de Schüco Arena of elders.

Je hebt dus altijd de beschikking over de meest actuele informatie en je kunt direct kijken hoe het met je weddenschap gaat. Alle uitslagen van Arminia Bielefeld worden live bijgewerkt. Daarbij kun je de wedstrijd van Arminia ook live volgen op Voetbal Vandaag.

Gebruik de statistieken van de selectie als raadgever

Op deze website vind je de complete selectie van Arminia Bielefeld. Daar voegen we de nodige statistieken aan toe, zodat jij je kan voorbereiden op een goede weddenschap. Je vindt hier bijvoorbeeld een overzicht van gele en rode kaarten die de spelers krijgen.

Daarnaast zie je ook de makers van de doelpunten en de gevers van assists. Mochten er transfers zijn uitgevoerd dan werken we de selectie weer bij. Natuurlijk wil je ook weten welke spelers er geschorst of geblesseerd zijn. Zo krijg je een goed beeld van welk team de trainer de volgende wedstrijd laat spelen en dat kan je weer helpen bij je weddenschap.

Koop hier het nieuwste tenue van Arminia Bielefeld

De blauw-wit-zwarte kleuren van ‘de club komen vanzelfsprekend terug in het shirt. Ook in het uitshirt van Arminia Bielefeld zie je deze kleuren. Daarnaast heeft de club ook nog een ‘Ausweichtrikot’ (alternatief tenue) mochten de kleuren van de tegenstander te veel op die van Arminia lijken.

Heb jij belangstelling voor een shirt van Arminia Bielefeld dan kun je deze gemakkelijk via Voetbal Vandaag bestellen. Daar hoef je maar weinig voor te doen, namelijk op ‘bestel nu’ klikken in de widget. Vervolgens word je doorverwezen naar een officieel verkoopkanaal van de club en hier kun je je bestelling plaatsen.

Volg ‘die Arminen’ rechtstreeks op tv of via een livestream

De Schüco Arena is een gezellig en knus stadion, maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat je hier niet altijd aanwezig bent. In dat geval kun je de wedstrijden van Arminia Bielefeld op tv zien. Je doet dit door de ESPN International aan je zenderpakket toe te voegen.

ESPN International zendt de wedstrijden van de Bundesliga live uit. Wil je weten hoe je hier aan komt? Ga naar de ‘Voetbal op TV- pagina’ en selecteer jouw huidige tv- aanbieder. Vervolgens vind je alle informatie die je nodig hebt. Mocht je toch al op deze pagina zijn, kijk dan ook direct even naar de interessante aanbiedingen van nog meer voetbalzenders.

Kijk je liever de wedstrijden op een laptop, tablet of smartphone? Geen probleem, want hier vind je veel informatie over hoe je de beste legale livestream van Arminia Bielefeld krijgt. Zo weet jij zeker dat je geen wedstrijd hoeft te missen.

Al het clubnieuws vanuit betting perspectief

Arminia Bielefeld is een club waar veel gebeurt en die dus regelmatig in het nieuws komt. Voor het inzetten op een wedstrijd is het heel verstandig om het clubnieuws ook te volgen. Daarom vind je alle actuele nieuwsartikelen bij Voetbal Vandaag.

Wat Voetbal Vandaag doet, is dat het nieuws over Arminia Bielefeld dat niet geschikt is voor een weddenschap weggelaten wordt. Je leest hier bijvoorbeeld dus niet dat de parkeerplaats van het stadion is uitgebreid. Wat je hier wel kunt lezen, is dat de aanvoerder bijvoorbeeld een paar weken uit de roulatie is. Dat nieuws heeft namelijk direct invloed op jouw weddenschap. Doe er je voordeel mee.

Vijf zaken die je nog niet wist over ‘die Arminen’

  • ⚽ De club is recordhouder in het promoveren naar de Bundesliga. Geen club in Duitsland promoveerde vaker naar het hoogste niveau dan ‘de Bielefeders, namelijk zeven keer. De club wordt daarom ook wel ‘Fahrstuhlmannschaft’ genoemd (liftelftal).
  • ⚽ Centrumspits Christopher Katonga wordt in 2008 gekocht van het Deense Bröndby IF voor twee miljoen euro. Hij geldt nog steeds als de duurste aankoop ooit.
  • ⚽ De grootste verkoop van Arminia Bielefeld is de Duitse ex-international Heiko Westermann. Hij gaat in 2007 voor 2,8 miljoen euro naar Schalke 04.
  • ⚽ Het grootste succes van de club uit Nordrhein- Westfalen is het behalen van de halve finale van de DFB Pokal. Dit lukt zowel in 2005, 2006 als 2015.
  • ⚽ Aanvaller Fabian Klos speelt sinds 2011 voor de club en is nu al topscorer aller tijden met 157 goals. Ook staat hij hoog in het klassement van spelers met de meeste wedstrijden voor Arminia Bielefeld.

De geschiedenis van Arminia kort weergegeven

Arminia Bielefeld wordt opgericht in 1905. De naam Arminia verwijst naar een leider van een Germaanse stam. De club speelt in de beginjaren in competities van de West- Duitse bond. De ploeg wordt twee keer kampioen van West- Duitsland, namelijk in 1922 en 1923.

Na de Tweede Wereldoorlog speelt voornamelijk in regionale klassen en divisies. In 1963, als het betaald voetbal wordt ingevoerd in Duitsland, weet de ploeg zich te plaatsen voor het tweede niveau (destijds Regionalliga, nu Tweede Bundesliga). Vanaf daar maakt het team in 1970 voor de eerste keer de stap naar de Bundesliga.

Na de promotie van 1970 zullen nog zes promoties en even zoveel degradaties volgen. Het langste verblijf op het hoogste niveau is vijf jaar (1980-1985 en 2004- 2009). De laatste keer dat Arminia Bielefeld tot nu toe promoveert, is in 2020. De club wordt vier keer kampioen van de Tweede Bundesliga: in 1978, 1980, 1999 en 2020.

Rivaliteit in de ‘Bermudadriehoek’

Als de grootste rivaal van Arminia Bielefeld wordt SC Preussen Münster beschouwd. Geografisch gezien ligt Münster dichtbij Bielefeld. Eind jaren ’80 tot en met halverwege de jaren ’90 spelen beide ploegen regelmatig tegen elkaar en ontstaat een grote rivaliteit. Dit komt vooral, omdat er regelmatig om het kampioenschap gespeeld wordt.

Ondanks dat de clubs elkaar vanaf 1995 tot 2010 niet treffen, blijft de rivaliteit bestaan. Deze laait dan ook direct weer op als de ploegen elkaar in de Derde Bundesliga opnieuw tegenkomen (2011-2015). Ook regiogenoot VfL Osnabrück is dan van de partij, waardoor er gesproken wordt van een ‘Bermudadriehoek in de derde Bundesliga’. Toch is de rivaliteit tussen Arminia Bielefeld en VfL Osnabrück nooit zo groot geweest of geworden als die met Preussen Münster.