Almere City

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over Almere City, niet te verwarren met Almere FC.

De volgende wedstrijd binnen het Almere City programma staat aangegeven. Je ziet of dit duel in het eigen stadion van Almere City wordt gespeeld of op de ondergrond van de tegenstander.

Met de laatste tien Almere City uitslagen heb je een goed beeld van recente prestaties, terwijl je meteen kunt zien op welke positie Almere City in de stand staat.

Ben jij supporter van de club en wil je graag een replica van een officieel Almere City shirt, dan kun je deze bestellen via de ingerichte widget op deze pagina.

De Almere City selectie staat aangegeven en is uitgebreid met waardevolle statistieken per individueel teamlid. Daarmee heb je materiaal tot je beschikking om door te pakken op het gebied van wedden.

Wist jij  trouwens dat je kunt wedden en tegelijk kan kijken naar een gratis Keuken Kampioen Divisie livestream  waar je Almere City live kunt kijken? Hoe en waar je dit doet lees je verderop deze pagina. Blijf dus lezen, zodat je niet langer afhankelijk bent van illegale streams.

Tenslotte staan er binnen de nieuwscategorie over de club waardevolle berichten. De informatie die hier te vinden is, is altijd vanuit het oogpunt van wedden.

Gebruik je kennis en voorspel de volgende Almere City wedstrijd

Over het eerstvolgende duel op het programma van Almere City in de Keuken Kampioen Divisie kun je speciaal jouw licht laten schijnen in de vorm van een voorspelling. Klik daarvoor op een van de drie uitkomsten van de meest gespeelde 1X2 bet.

Met de integratie van het unieke wisdom of the crowd krijg je vervolgens percentages die symboliseren wat overige bezoekers hebben aangeklikt.

Nóg interessanter is het feit dat je kunt kiezen om jouw prognose daadwerkelijk om te zetten naar een echte weddenschap. Je ziet de hoogste odd, vult je inzetbedrag in en weet direct hoeveel je kunt winnen.

Tien Almere City uitslagen die je alles vertellen over de vorm

Met de tien meest recente uitslagen van Almere City, is het in een klap duidelijk hoe de ploeg van de Almere City trainer zijn zaakjes voor elkaar heeft.

Tegen welke ploegen is de volle buit binnengehaald en tegen hoeveel teams liep de Almeerse formatie tegen kostbaar puntverlies aan?

Wil jij ook uitslagen zien van andere teams binnen de competitie? Op de Keuken Kampioen Divisie pagina zie jij alle resultaten uit de huidige speelronde. Je kunt de vorige speelrondes bekijken met de knop naar rechts. Hetzelfde geldt voor wanneer je alle wedstrijden en uitslagen wil bekijken van de KNVB Beker resultaten van Almere City.

De snelste live uitslagen vind je bij Voetbal Vandaag

Wedstrijden waarbij reeds is afgetrapt, kennen te allen tijde een live uitslag. Er bestaat geen andere website die uitslagen live zo snel bijwerkt als Voetbal Vandaag. Wat er op het veld gebeurt, zie jij zonder ook maar een seconde vertraging terug op de homepage.

Door op een uitslag te klikken, krijg je meer wedstrijdinformatie. Je ziet doelpuntenmakers, genomen corners, gele en rode kaarten.

Als je iets naar beneden scrollt bij een willekeurige tussenstand, zie je veel betting statistieken zoals gemiddelden over het gehele seizoen en de virtuele stand.

De Almere City selectie voorzien van specifieke statistieken

Bij de spelers die in die selectie van Almere City spelen, vind je handige data die je kunt gebruiken bij het maken van een analyse voor je eerstvolgende weddenschap. Dit is wat je in vijf kolommen, van links naar rechts, naast elke speler ziet staan.

  • Actuele leeftijd
  • Gespeelde aantal wedstrijden
  • Gescoorde doelpunten
  • Gegeven voorzetten
  • Gele en rode kaarten

Support de club en koop een shirt uit de nieuwe collectie

Op deze pagina vind je niet alleen wedstrijdinformatie, je ziet ook het shirt dat de thuisploeg in het Almere City stadion draagt. Vanzelfsprekend ontbreekt ook het officiële uitshirt niet.

Je kunt een Almere City shirt kopen door op de knop ‘plaats bestelling’ te klikken. Er volgt direct een link naar een verkooppunt of naar de Almere City fanshop. Koop je er eentje voor jezelf, of maak je de hele familie blij?

Zo kijk jij alle voetbalwedstrijden op tv en via een livestream

Als verstokte fan wil je natuurlijk niet van een koude kermis thuiskomen door nationale en internationale wedstrijden noodgedwongen te moeten laten schieten.

Dat is namelijk je eigen keus. Alle wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden door ESPN. Hier heb je het ESPN Eredivisie zenderpakket voor nodig.

Bestellen is eenvoudig. De Voetbal op TV pagina geeft je alle informatie die je nodig hebt. Selecteer je provider en klik op de banner van Voetbal Vandaag om het pakket direct toe te voegen. Uiteraard doe je dit met een exclusieve aanbieding.

Topvoetbal kun je ook volgen via een livestream. Rechts zie je bookmakers staan die een uitzending aanbieden. Voor meer streams bezoek je de livestream pagina. Kijken vergt alleen het aanmaken van een account. Geen gedoe en vanzelfsprekend geheel gratis.

Recent Almere City nieuws vanuit een betting perspectief

De nieuwscategorie is volledig gewijd aan berichten die een combinatie vormen tussen de club en voetbalwedden.

Met deze informatie uit deze berichten kom je volledig beslagen ten ijs bij het maken van een noodzakelijke analyse.

Vijf interessante weetjes over de Flevolanders

  • ⚽ De club bestaat pas sinds 14 september 2001, speelt betaald voetbal sinds 2005 en ging tot en met het seizoen 2009/2010 door het leven als FC Omniworld.

 

  • ⚽ De grootste overwinning werd geboekt op 29 april 2016, toen jong PSV met 7-0 werd verslagen.

 

  • ⚽ Daar staat tegenover dat 20 augustus 2010 een zwarte bladzijde in de historie is. Op het kasteel verliest Almere City FC met 12-1 van Sparta Rotterdam.

 

  • ⚽ In de gehele clubhistorie wordt er alleen voor spits Thomas Verheydt een afkoopsom betaald. Hij kostte 75 duizend euro.

 

  • ⚽ Soufyan Ahannach is de duurste uitgaande transfer en leverde in 2017 maar liefst 600.000 euro op.

Een beknopte geschiedenis van de piepjonge voetbalvereniging

Almere City is een jonge club die sinds haar bestaan volop in ontwikkeling is. De bouw van het Yanmar Stadion, waar thuiswedstrijden worden afgewerkt, werd voltooid in 2005.

Ondanks haar relatief prille bestaan, zijn er een aantal bekende spelers die op jonge leeftijd kennismaakten met de grillen van het profvoetbal. Dit zijn Oussama Assaidi, Vincent Janssen en Nordin Amrabat.

Op competitieniveau doet de club behoorlijk mee. In het seizoen 2020/2021 was promotie naar de Eredivisie met een vierde plaats behoorlijk dichtbij. In de play offs viel het doek in de eerste ronde na een 0-4 verlies tegen de latere promovendus N.E.C. Nijmegen.

De Markermeer-Derby tegen FC Volendam en rivaliteit met Telstar

Tweemaal per jaar vormt de confrontatie met FC Volendam het decor voor de Markermeer-Derby. Het affiche ontleent zijn naam aan de ligging van beide verenigingen aan het gelijknamige water.

In supporterskringen wordt Telstar gezien als rivaal, al heeft dit helaas weinig te maken met sportieve prestaties.