BINNENKORT ONLINE!!!

Een compleet vernieuwde website met
Live scores, uitslagen en unieke statistieken.

Voor meer informatie en vacatures

Klik hier

ADO Den Haag

Op deze pagina vind je alle informatie over het lopende seizoen met betrekking tot ADO Den Haag wedstrijden. Je ziet de eerstvolgende wedstrijd binnen het ADO Den Haag programma, waarbij je direct een prognose kunt geven.

Je komt te weten wat de laatste tien ADO Den Haag uitslagen zijn en op welke positie ADO Den Haag in de stand staat. In het selectieoverzicht staat bij alle spelers vermeld hoeveel doelpunten en assists zij hebben gegeven. Omdat je deze specifieke data uitstekend voor een weddenschap kunt gebruiken, worden ook het aantal gele en rode kaarten weergegeven.

Je ziet het ADO Den Haag tenue en het laatste nieuws rondom de club vanuit een betting perspectief. Wil jij ADO Den Haag op tv of via een livestream kijken? Lees dan de alinea die hier betrekking op heeft.

Onderaan de pagina staan vijf interessante ADO Den Haag weetjes, een korte historie en informatie over rivaliteit met andere clubs.

Voorspel de volgende wedstrijd van Ado Den Haag

Ado Den Haag speelt haar wedstrijden dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en de daarbij behorende KNVB Beker.

De volgende wedstrijd wordt bovenaan weergegeven. Hierbij staat de datum, het tijdstip van aftrappen en de competitie waarin deze wedstrijd gespeeld gaat worden.

Binnen dit duel in het ADO Den Haag schema staat een vermelding van de laatste vijf resultaten van beide ploegen. Hiermee zie je in een oogopslag de vorm van beide teams, statistieken die heel nuttig zijn bij het voorbereiden van je voetbalweddenschappen.

Voetbal Vandaag hecht enorm veel waarde aan jouw mening. Daarom is er gekozen voor het implementeren van ‘wisdom of the crowd’, oftewel de kennis van het publiek. Hoe werkt deze unieke tool?

Geef interactief jouw voorspelling van het volgende duel door op winst, verlies of een gelijkspel te klikken. Je ziet meteen of overige bezoekers jouw gedachten delen en nog belangrijker: De beste odd die komt kijken bij jouw keuze.

De publieke opinie stelt je in de gelegenheid je mening om te zetten naar een winstgevende weddenschap. Geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk…

Bekijk zonder vertraging de laatste tien ADO Den Haag uitslagen

Voetbal Vandaag begrijpt als geen ander dat het omzetten van live naar definitieve uitslagen zonder vertraging enorm belangrijk is voor de uitkomsten van je weddenschappen. Uitslagen waarbij live het laatste fluitsignaal reeds heeft geklonken, worden daarom direct na afloop bijgewerkt in het overzicht.

In totaal worden de laatste tien resultaten vermeld. Voordat je een blik op de eindstanden werpt, zie je geheel rechts per duel of het resultaat positief of negatief heeft uitgepakt dankzij de toevoeging van icoontjes. Groen staat voor winst, geel voor gelijkspel en rood voor verlies.

Gebruik Voetbal Vandaag voor de snelste ADO Den Haag live score

Zoals je in de voorgaande alinea hebt gelezen, komt het woord vertraging niet voor in het woordenboek van Voetbal Vandaag. Er wordt alleen gewerkt met de snelst beschikbare data, die jou direct voorziet van de actuele gebeurtenissen op het veld.

Een live score bevat zoveel meer dan slechts de tussenstand. Je wordt accuraat op de hoogte gehouden van doelpunten, afgekeurde goals, gemiste penalty’s, genomen corners en gele en rode kaarten.

Dankzij deze up to date wedstrijdinformatie kun je snel inspelen op volgende gebeurtenissen en een live bet plaatsen. Je volgt de tussenstanden van ADO Den Haag live op de homepage van Voetbal Vandaag.

Je bet compleet maken met stats over de ADO Den Haag selectie

Vanaf nu hoef je nooit meer het internet af te speuren naar individuele prestaties van spelers binnen het ADO Den Haag team. In het selectieoverzicht zijn alle ADO Den Haag spelers opgenomen die dit seizoen onder contract staan.

Gelijktijdig met de bekendmaking van een inkomende of uitgaande ADO Den Haag transfer via het officiële clubkanaal, wordt het overzicht bijgewerkt.

Twijfel jij welke elf spelers de trainer van ADO Den Haag de eerstvolgende wedstrijd het veld instuurt? Het overzicht maakt meteen duidelijk welke spelers in ieder geval verstek moeten laten gaan door blessures en/of schorsingen.

Voor een weddenschap op bijvoorbeeld de exacte doelpuntenmaker, bekijk je snel het aantal gemaakte goals en assists per speler. Een inzet op een gele of rode kaart voor een notoire kaartenpakker kan met hoge odds ook erg lucratief uitpakken. Je ziet direct welke spelers dit seizoen met regelmaat voorkomen in de scheidsrechtersboekjes.

Haal het ADO Den Haag shirt vandaag nog in huis

Aan de rechterzijde van de pagina staan de ADO Den Haag shirts die dit seizoen worden gedragen door de spelers. Zodra de clubleiding voor aanvang van een nieuwe jaargang de nieuwe shirts presenteert, volgt er vanaf de kant van Voetbal Vandaag een update.

Om je clubliefde te tonen koop je een ADO Den Haag tenue via de knop ‘bestel nu’. Hierna wordt je doorgelinkt naar de ADO Den Haag fanshop of naar een andere officiële aanbieder.

Voetbalwedstrijden op tv kijken of via een livestream

ESPN heeft de beschikking over de uitzendrechten van live Keuken Kampioen wedstrijden. Om ADO Den Haag op tv aan het werk te zien, kun je via Voetbal Vandaag een abonnement afsluiten bij je tv provider. Tijdelijk maak je gebruik van exclusieve kortingen om zo voordelig mogelijk naar live voetbal te kijken.

Om meteen te zien hoe spotgoedkoop het momenteel is, navigeer je naar de voetbal op tv pagina. Scroll door alle beschikbare tv providers om het beste aanbod met de juiste prijs te combineren.

Liever een livestream ADO Den Haag kijken? Met je ESPN pakket kijk je ook via je computer, tablet of smartphone. Bezoek de livestream pagina om direct te zien of er een bookmaker is die een rechtstreekse uitzending verzorgt.

Check het laatste ADO Den Haag nieuws voor alle wed informatie

Rechts onderaan deze pagina is een bijzondere plek ingericht voor het laatste nieuws over ADO Den Haag. Deze artikelen bevatten informatie die jouw kennis op het gebied van voetbalwedden vergroot.

Je leest hier dus geen VI en FC Update-achtige content over bijvoorbeeld Piet Velthuizen die een innige band heeft gecreëerd met vier schubbige koi karpers. Je vind slechts relevant nieuws waar je voordeel uit kunt halen bij het samenstellen en plaatsen van je volgende weddenschap.

5 interessante weetjes over ADO Den Haag

  • ⚽ Tjaronn Chery is de op een na snelste doelpuntenmaker ooit in de Eredivisie. Op 16 oktober 2011 scoort hij al na negen seconden de 0-1 in de uitwedstrijd tegen Roda JC. Met acht seconden is alleen voormalig NAC-speler Koos Waslander sneller.

  • ⚽ In het seizoen 2010/2011 eindigt Dmitri Bulykin met 21 goals nipt achter Bjorn Vleminckx van N.E.C, die als topscorer 23 doelpunten maakt. Bulykin verdient hiermee een transfer naar Ajax.

  • ⚽ De hoogste transferprijs die ooit wordt betaald, is 675.000 euro voor de Montenegrijn Bogdan Milic. De centrumspits scoort in het seizoen 2008/2009 vier doelpunten voor de Residentieclub.

  • ⚽ De titel recordverkoop is weggelegd voor de Noor Bjorn Johnsen. In de zomer van 2019 verhuist hij voor 2,3 miljoen euro naar AZ.

  • ⚽ Na dertien jaar gespeeld te hebben in de Eredivisie, komt ADO Den Haag vanaf het seizoen 2021/2022 uit in de Keuken Kampioen Divisie.

Een korte samenvatting van de historie van ADO Den Haag

Alles Door Oefening (ADO) Den Haag ziet het levenslicht op 1 februari 1905. De clubkleuren zijn in eerste instantie groen, rood en wit. Ten tijde van de twee landskampioenschappen in 1942 en 1943, spelen de Hagenezen in het Zuiderpark-stadion. Dit karakteristieke stadion wordt officieel tot geopend verklaard in 1925.

Gedurende de jaren laten bekende spelers zoals Tscheu La Ling, Ton Thie en Lex Schoenmaker hun sporen na. De bekendste van allemaal is de legendarische Aad Mansveld. Tijdens zijn actieve carrière komt de geboren Hagenaar tot maar liefst tot 515 wedstrijden voor de Residentieclub.

Van 1971 tot 1996 gaat de club verder als FC Den Haag. In 1996 wordt dit echter terugveranderd naar ADO. Na 82 jaar trouwe dienst maakt het Zuiderpark in 2007 plaats voor het moderne Kyocera Stadion, dat tegenwoordig de naam van sponsor Cars Jeans draagt. In het seizoen 2021/2022 speelt de club in de Keuken Kampioen Divisie.

Ado Den Haag’s sportieve revalen

In de regio Den Haag bestaat er sinds het wegvallen van Holland Sport (fusie) geen rechtstreekse derby meer op betaald voetbalniveau. Toch zijn er twee wedstrijden die onder de supporters enorm leven en waarin de fans het maximale eisen van de selectie. Dit zijn de thuis- en uitwedstrijd tegen rivaal Ajax, tegenwoordig dus Jong Ajax.

Opmerkelijk is dat deze duels voornamelijk onder de Haagse achterban leven neemt het van oudsher namelijk op tegen Feyenoord in de Klassieker. De aversie in de richting van de Amsterdammers gaat echter jaren terug en kent goede sportieve resultaten van beide volksclubs als startpunt.

In de loop der tijd zorgen aanhangers van beide teams ervoor dat het vuur allerminst is gedoofd. In het komende seizoen treffen de twee clubs elkaar helaas niet. Laten we hopen dat deze mooie wedstrijden vanaf het seizoen 2022/2023 weer jaarlijks op het programma staan.